Last news in Fakti

20 Август, 2018 19:42 3 901 12

Лидерът на "Аз също" си плати за сексуален тормоз над 17-годишен

  • азия ардженто-
  • сексуален тормоз-
  • аз също

Актрисата, която обвинява Харви Уайнстийн в изнасилване, превела 380 000 долара на Джими Бенет, за да мълчи

Италианската актриса Азия Ардженто, която е сред най-изявените лидери в движението "Аз също" (Me Too) и бе сред първите обвинили продуцента Харви Уайнстийн в изнасилване, е платила значителна сума на мъж, който твърдял, че тя го е нападнала сексуално, информира в. "Ню Йорк таймс".

Освен като една от лидерките на движението "Аз също", Ардженто е и популярна като последната жена до звездния готвач Антъни Бурдейн.

Сумата от 380 000 долара била преведена на Джими Бенет, американски актьор и музикант. Той твърдял, че Ардженто извършила над него сексуална агресия в хотелска стая в Калифорния през 2013 г., пише нюйоркското издание, което се позовава на документи, които е получило от неидентифициран източник. В тях адвокатите на Бенет описват срещата му с Ардженто в хотелската стая като "сексуална агресия", която е травматизирала младия мъж и е застрашила психическото му здраве. По онова време Бенет бил на 17 години и 2 месеца, а Ардженто — на 37 години. В щата Калифорния трябва да си навършил 18 години, за да се смята, че си дал съгласие за сексуална връзка.

Бенет имал намерение да съди Ардженто за изплащане на обезщетение от 3,5 милиона долара. Накрая се стигнало до споразумение за изплащането на 380 000 долара.

Засега Азия Ардженто и адвокатите ѝ не са коментирали информацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марковски

    27 0 Отговор
    Да ми се беше обадил Уйнстийн, щяхме да ги съдим коврите, за сексуален тормоз.
  • 2 КОК МАЛАК ДИК

    19 2 Отговор
    хахаха изнасилената ла па ла малки п ш ки а хахахаха и си платила да мълчи закривай ме тооо всички са от ре пки
  • 3 отегчен

    18 1 Отговор
    Всеки беше наясно за какви боклуци става дума. Сега има и доказателство.
  • 4 дърта, дърта, ама се озърта зърта

    20 2 Отговор
    А някой изобщо изненадан ли е !?!? Дърти парантии се правят на монахини за да освежат поувяхналата си слава и за парички разбира се! Убеден съм, че е имало и случаи в които разни "актриси" не са били съгласни да ги "такова" мазен продуцент, но още по убеден съм, че вг големия % те сами са се предлагали за да получат някоя роличка, а сега се правят на девственици !
  • 5 гост

    8 1 Отговор
    17 годишните,ще ги оставим за други от мъжки и женски пол!!!!!Такива не избират!Днес видях два гея,единия челото му беше с лепенка,!Защо ли?
  • 6 руйййй

    6 1 Отговор
    17 годишните ,за ,Бабите Яги!!!!Те са модерни,няма да изпуснат и тази мода!
  • 7 Иво

    7 1 Отговор
    Добре де защо питам Аз ,когато бях на 17,не докачих една такава дърта богата шаврантия.Да ми е превела тия 500/600 хиляди лева и никога и на никой нямаше кажа.

    Коментиран от #9

  • 8 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    идиоти ,ама и двете страни, едните мълчаха заради кариерата,другите говорят за пари..накрая всички печелят,но най вече адБогатите, тези винаги измислят схеми и подкукуросват наркоависими забравени звезди и започва една ху-ня....
  • 9 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    Бизнес ли ще въртиш?Няма значение какъв, важното пари да падат!
  • 10 Morgoth

    1 0 Отговор
    И "Аз също" и Истанбулска конвенция и много други не се борят срещу насилието, а целят завземане на властта от феминистките организации, които ги прокламират. Но вече отдавна прекаляват. Мъжете сме единаци и неорганизирани, но ако феминистките продължават да си позволяват толкова много може скоро време да ни прекипи и изведнъж нещата да се върнат един век назад с правата на жените. Вече видяхме как "най-голямата демокрация" си избра идиот за президент само защото говори срещу същите тези неолиберални простотии. И по-лоши неща могат да се случат, когато се отиде в крайност.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай село

    0 0 Отговор
    тоя от сексуалната агресия на каката явно е станал педер..с щом сега е искал да я съди..