Last news in Fakti

21 Август, 2018 10:53 3 829 2

Момиче обара съблечените по сутиени ангели на Victoria's Secret (ВИДЕО)

  • момиче-
  • модел-
  • модели-
  • сутиени-
  • бельо-
  • ангели-
  • victoria's secret
Момиче обара съблечените по сутиени ангели на Victoria's Secret (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Общоизвестен факт, е че огромен процент жени носят неподходящ за тях размер сутиен. Но неотдавнашното видео от Victoria's Secret разкри, че дори и най-актуалните и сексапилни моделки в света могат да допуснат тази грешка, свързана с тяхното бельо, пише jenata.blitz.bg.

Моделите на известния бранд Барбара Палвин, Алексина Греъм, Джоузефин Скривър и Лайс Рибеиро се включиха в последния видеоклип на марката, който показва, какви грешки допускат жените при избора на сутиен.

Изненадващо или не, експертът, който ги „проверява” и съветва, разкрива, че всъщност всички носят неправилен размер сутиен.

Всяка една от горещите дами на Victoria's Secret разказва на камерата в началото какъв размер те мислят, че са и какво носят в момента. Алексина казва 32B, Джоузефин 32C и Барбара залага на 32B. Лайс признава, че не е сигурна, тъй като никога не е гледала цифрите върху сутиена си.

След предположенията експертите правят правилните измервания. От подплънките в чашките, до плата, който се вкопчва в тялото им, експертите намират куп нередности в настоящите им сутиени.

След резултатите всички дами вече са с нови размери на бельото. Алексина се качи от 32B до 32D, Джоузефин от 32C до 32D, Барбара от 32B до 32С, а на Лайс й бе препоръчано да носи 32DD.

Какво още показаха и разбраха секси моделите може да видите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развей Прах

    4 0 Отговор
    Боща по-добре !
  • 2 stupid dog

    4 0 Отговор
    Дава добри съвети за незнаещите!Колкото жени по света, толкова различни форми и гърди има!Както и мъжете!Затова хората са толкова интересни като вид!Добре ,че не ходят голи ,като някои племена!