Last news in Fakti

22 Септември, 2018 14:58 16 784 14

Гала на нож с Ева Веселинова, защото...

  • гала-
  • ева веселинова-
  • на кафе-
  • ново попълнение-
  • тв предаване-
  • водеща-
  • колеги

ТВ водещата не харесвала никак новото попълнение в екипа си

Гала е вдигнала мерника на новата си колежка Ева Веселинова.

Любимата на Стефан Николов от „ВИП Брадър” нямала търпение да разкара младата блондинка от екипа си, защото съзирала в лицето ѝ голяма конкуренция. Плевенчанката се притеснявала, че засуканата плеймейтка може някой ден да вземе мястото ѝ, а непоносимостта ѝ към Ева личи дори от малкия екран, пише в. „Уикенд“.

Според запознати русата дама от Сливен била готова на всичко за малко популярност.

Атрактивната Ева дълго време участваше в предаването „Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия поглед на Румен Луканов, а после започна работа като репортер в „Господари на ефира”. През новия тв сезон тя се включи в екипа на Гала, ала последната ужасно съжалявала, че го е позволила и нямала търпение да се отърве от конкурентката си.

Че тв ветеранката ненавижда новото попълнение в екипа на „На кафе”, личи ясно от поведението й. Гала не пропуска възможност да се заяжда с далеч по-младата и сексапилна Ева, рядко ѝ дава думата и сякаш едва търпи присъствието ѝ. В началото Веселинова приемала спокойно нападките на колежката си, но в последно време напрежението взело връх. Напористата мома се оплакала пред хора от обкръжението си, че Гала се държи отвратително с нея, но нямала намерение да отстъпва и да се предава.

Междувременно русата амбиция от Сливен не е изоставила работата си в „Господари на ефира”, а според запознати продуцентите на шоуто вече я подготвят за водеща в тандем с колегата ѝ Димитър Върбанов. Това никак не се харесало на останалите репортери от екипа — Боби Ваклинов, Влади Василев и Дани Йорданов. Те били бесни, задето Ева не направила нито едно сериозно разследване до момента, а вече се наложила в ефира — сутрин в „На кафе”, а вечер в „Господарите”.

„Тя пробива единствено благодарение на външния си вид, а не на професионалните си качества!”, гневят се колегите на Веселинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    21 1 Отговор
    Ооо, да! Ева Веселинова, Мария Игнатова, Лили Адреналинката, Яна Маринова и Саня Борисова!

    Коментиран от #8, #10

  • 2 и са кво

    40 1 Отговор
    Пак ли да го местиме?

    Коментиран от #3

  • 3 Др Ливайн

    32 2 Отговор

    До коментар #2 от "и са кво":

    местим първо наляво, после надясно
  • 4 Санде

    17 1 Отговор
    Нали щеха до маинят Галата , а то кво стана?
  • 5 Анонимен

    20 2 Отговор
    Вече цяла седмица Ева стои в студиото като пън и трудно се включва в дискусиите. На мен лично не ми допада участието й там. А що се отнася до предаването "На кафе" , този сезон е по-тъпо от всякота! От старанието им да го направят предаване за положителни новини, струи фалш.
  • 6 Аафхйхффй

    19 2 Отговор
    Като всяка селянка... пробивна

    Коментиран от #13, #14

  • 7 Хахо

    21 0 Отговор
    Това бозаво тъпо ,лигаво и смотано предаване още ли го има в ефир.
  • 8 ОООХ

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Забрави само Лили Иванова!
  • 9 Француза

    15 4 Отговор
    Какво иска тази дъртофелница Гала няма цял живот да я гледаме тази изкофялница.Правилно Ева е милион пъти по секси и красива .Гала вън ,дайте път на младите.
  • 10 Бонго бонго

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Забравихте Искра Фидосова пичове
  • 11 Аз Варна

    10 3 Отговор
    Е как Гала да харесва новата си колежка,като усеща как от година на година остарява и става с очевадна дърта магарешка физиономия,а младоста си има своите предимства.Току виж Ева й вземе кокала .От друга страна предаването й не става за гледане и само запълва ефирно време.Един път го бяха спряли,след няколко месеца отново го пуснаха -абе не става.Чудя се кой,освен бабите и хората без работа биха гледали ,,На кафе”.На бас,че ако го спрат отново,това предаване няма да тръгне вече и отива в историята.
  • 12 Стефчо Карабатака

    9 2 Отговор
    Гала вече е дърта и трябва да се пенсионира..........дет съ вика изпяла си е песента.Аз съм за Евето...........красиво , интелигентно , дет съ вика кво ти треба повече.
  • 13 случаен

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Аафхйхффй":

    Така ли? Коя точно е селянката - Гала или Ева Веселинова? Кога Веселинова е била "плеймейтка"? Като златките ли - черната и русата? Защото не ми е известно. Веселинова е с присъствие, ясен говор, интелигентна, докато "плевенчанката" Гала вече омръзна до непоносимост, много малко хора я гледат, гостите й са все едни и същи - от приятелския й кръг, и те втръснаха. Всички да са живи и здрави, но се прекалява с едни и същи хора по Нова телевизия. Тя вече спокойно може да се нарече семейната телевизия, че и Стефан, и той цъфти там. Сега не ни остава нищо друго, освен в предаването да се появят дъщерята на Гала и майка й. Добре че има и други тв канали.
  • 14 Дид

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аафхйхффй":

    Абсолютно точно! Амбиция, но да се погрижи за диалекта си поне.