Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 07:00 12 086 0

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 02.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде хубав, тъй като ще срещнете добър приятел, който не сте виждали от години. Отделете време и за родителите си. Отлично здраве.

Телец

Ще реализирате отдавна запланувана покупка, с цел подобряване на домашната обстановка. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения.

Близнаци

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с изникващите проблеми. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Рак

Денят е благоприятен за срещи с хора, от които зависи професионалното ви развитие. Бъдете точни. Финансови постъпления. Приятна изненада от любим човек.

Лъв

Все по-осъзнато разбирате нуждата от промяна на начина ви на живот. Да бъдете сред онези, които дават идеи и са готови за действие е от важност за вас. С повече решителност и вяра в себе си ще се справите с възникващите проблеми.

Дева

През този ден обичайния ви ритъм на живот ще бъде нарушен от многобройни събития. Ще ви изненадат неканени гости, но това само ще ви разсее от грижите и ще ви зареди с положителни емоции. Забравете за диети поне днес и се насладете на вкусна, домашно приготвена храна.

Везни

Не си губете времето в опити да угодите на всички. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Любовният ви живот е на много важен етап. Може да получите неочаквано предложение.

Скорпион

Денят ви ще бъде прекрасен, ако прекарате повече време с най-малките членове на вашето семейство. Така ще забравите за проблемите и ще се заредите с положителна енергия. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място.

Стрелец

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е. Отлично здраве.

Козирог

Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Ще се радвате на компанията на най-близките. Не прекалявайте с празничните гозби.

Водолей

Денят ви ще бъде приятен, ако прекарате повече време със семейството си. Те имат нужда от вашето присъствие и внимание. Спазвайте обещанията си. Ще се радвате на отлично здраве.

Риби

Промяна на работното място. Покажете най-доброто, на което сте способни. Успехът ви ще е напълно заслужен. Излишно е да проявявате скромност. Сега е момента да заявите претенциите си. Нови запознанства. Добро здраве.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА