Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 13:35 6 154 3

Гуинет Полтроу се омъжи за Брад Фалчък

  • сватба-
  • актриса-
  • гуинет полтроу-
  • продуцент-
  • брад фалчък

Робърт Дауни-младши и Стивън Спилбърг присъстваха на церемонията

Гуинет Полтроу се омъжи за Брад Фалчък - 1

Холивудската актриса Гуинет Полтроу и продуцентът Брад Фалчък официално вече са семейство, след като се венчаха на частна церемония в Лонг Айлънд, съобщи Contactmusic.

Звездата от филма "Железният човек" се омъжи за приятеля си в присъствието на членове на семействата им и приятели, сред които Робърт Дауни-младши, Джери Зайнфелд, Стивън Спилбърг, Камерън Диас и съпругът й Бенджи Мадън.

46-годишната носителка на Оскар и 47-годишният режисьр ("Зловеща семейна история", „Убийството на Джани Версаче“) са заедно от 2014 година. Те се срещат на снимачната площадка на сериала "Клуб Веселие" и любовта им пламва. В края на 2017 г. пък обявиха официално годежа си.

Двамата имат по две деца от предишни бракове. Гуинет има момиче на име Епъл (14 години) и момче на име Моузес (12 години)от брака си с вокалиста на "Колдплеъ" - Крис Мартин. Брад също има момиче и момче - Броди и Исабела - от бившата си съпруга Сузан.

Happy Father’s Day @bradfalchuk You are extraordinary.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Jun 17, 2018 at 8:12am PDT

Актрисата едва в началото на годината сподели публично някои неща за Фалчък.

"Дадох си сметка колко сложен може да бъде романтичният живот — каза тя през януари. — Не само защото открих мъжа, с когото искам да бъда до края на дните си, но и защото интимният живот направи възможно приемането на необичайни предизвикателства."

Полтроу, която беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, неотдавна призна, че няма да участва активно в планирането на бъдещата си сватба, тъй като е твърде заета. Когато тя и Крис сключили брак през 2003 година, нямало сватбено тържество, защото двамата решили да се оженят далеч от светлината на прожекторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    3 3 Отговор
    Много важно!!!
  • 2 hmhmhm

    3 5 Отговор
    На снимката кой е Гуинет ?
  • 3 луда 🐞

    1 1 Отговор
    Опасни хора ,хич не им пука!!Не е грозен,има хубави очи!