Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 17:07 5 013 5

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ)

  • принцеса даяна-
  • близначки-
  • медиум-
  • екстрасенс-
  • разговарят с мъртвите-
  • тери и линда джеймисън

Починалата през 1997 г. майка на Уилям и Хари, разкрила шокиращи неща пред американките

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Близначките Тери и Линда Джеймисън от Лос Анджелис са известни с това, че често контактуват с мъртвите, като се свързват с тях в отвъдното. Духовете „обсебват” ръцете им и започват да пишат всичко, което искат да споделят.

Момичетата, родени в Пенсилвания, са едва на 20-годишна възраст когато започват да сънуват кошмари, предсказващи бъдещи събития.

Те твърдят, че имат над 1500 точни световни прогнози, сред които събития като 9/11, ураганът Санди, катастрофата на фондовия пазар през 2000 година и спечелването на „Оскар” на Леонардо Ди Каприо.

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ)

Сега Тери и Линда заявяват, че са се свързали с покойната принцеса Даяна, която им е споделила доста шокиращи неща за бъдещето.

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ)
Снимки Архив AP/БТА

Близначките твърдят, че принцеса Даяна искала да се свърже със сина си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

„Тя ни каза, че на двамата им предстоят доста бурни времена в брака им”, споделят близначките.

Принцеса Даяна искала да каже на сина си колко е щастлива, че е намерил жена като Меган, но съвместното им бъдеще няма да е никак гладко.

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ)
Снимки Архив AP/БТА

„Тя е страхотна млада жена, която споделя страстта му за това да направят нещо различно в този свят. Всички погледи ще бъдат насочени върху вас през идните месеци и години, и ще дебната за всяка една ваша грешка. Затова се подкрепяйте и вярвайте, че вашият брак има божествена благословия. Хората ще се опитат да ви унижат и разделят, но ако си вярвате и се подкрепяте няма да могат да ви разделят”, казала Даяна от отвъдното.

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ)
Снимки Архив AP/БТА

Чрез Тери и Линда принцеса Даяна искала да сподели за своя не лек житейски път и начина, по който била приета в кралското семейство. Подобно на Меган и Даяна била „критикувана заради нарушаването на правилата и модернизирането на монархията”.

„Аз ще бъда ваш ангел пазител, ще бъда винаги до вас. Ще има много трудности пред вас, но факта, че Меган е бивша актриса ще й помогне да преодолее това, а и тя е много силна личност и ще помогне на Хари във всичко. Тя дори е много по-упорита от него”, казала Лейди Ди от гроба.

Тери и Линда казаха, че принцеса Даяна разкрива, че бракът на кралските птички ще оцелее, в каквито и да е трудности и дори скоро ще имат наследници.

„Виждам поне две деца. Вие ще бъдете любящи и отдадени родители”, казала още Лейди Ди.

В края на сесията принцесата споделила още пред близначките, че е „присъствала” на сватбата на Хари и Меган и тя е била „божествена и красива във всяко едно отношение”.

Близначки разговаряха с духа на покойната принцеса Даяна (СНИМКИ)
Снимки Архив AP/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    20 2 Отговор
    Вързах се на "шокиращото" заглавие, а вътре, обичайното бла бла, боза.
  • 2 Алекс

    13 0 Отговор
    Ами очилатото Миленче знае как да пише "шокиращи" статии ... haha
  • 3 Браво

    3 2 Отговор
    Тия, какви се падат на Джена Джеймисън?
    Щото , тя на тяхната възраст с такива простотии не се занимаваше!
  • 4 deadman1488

    2 4 Отговор
    PA3ГОВАРЯЛИ СА ДРУГ ПЪТ С ДАЯНА.ТЯСИ ЖИВЕЕ СПОКОЙНО В СЕВЕРНА ШОТЛАНДИЯ ПОД ДРУГО ИМЕ
  • 5 Бай Урко

    0 0 Отговор
    Дайте ми 150 милиона долара за да мога да си купя ранчото което е голямо колкото Благоевград и ще ви кажа каквото ви вълнува,обещавам !!!