Last news in Fakti

5 Октомври, 2018 10:24 1 725 2

Джони Деп: Превръщам се от Пепеляшка в Квазимодо

  • амбър хърд-
  • джони деп-
  • обвинения-
  • холивуд-
  • актриса-
  • актьор-
  • холивуд

Той отговори за пръв път на обвиненията на Амбър Хърд и сподели, че в Холивуд има заговор срещу него

Джони Деп: Превръщам се от Пепеляшка в Квазимодо - 1
Снимки: АР/БТА

Джони Деп отрече обвиненията в побой над бившата си съпруга, които Амбър Хърд му отправи. Актьорът за пръв път отговаря на тези твърдения, които бяха и една от причините за развода им, изтъкнати от младата актриса. В ново интервю Деп заяви, че обвиненията го превръщат от холивудска "Пепеляшка в Квазимодо".

"Това, от което ме боли е, че всъщност всички обвинения са твърде далеч от онова, което може да се е случило", каза 55-годишният актьор, за британското издание GQ. "Да нараниш някого, когото обичаш? Не, това не съм, дори не може да звучи като мен ", каза той, опитвайки се да опровергае твърденията на Хърд, че е жесток човек.

"Аз не съм такъв човек. Но бяха тиражирани версии, че съм истинско чудовище! Тази история се лепна за мен и все повече се задълбочаваше!", заяви още Деп.

Сега Джони Деп решил да наруши мълчанието, което пазеше около развода си с 34-годишната аактриса, приключил през януари 2017 година. Холивудската звезда се кълне, че никога не ѝ е причинявал болка. Той изложи своята версия заради децата си от Ванеса Паради. Неговият син редовно бил питан от своите приятели дали баща му наистина е насилник и бие жените.

Деп се оплака още, че в Холивуд има заговор срещу него. Той е даван на съд при всяка възможност, а финансовите му затруднения го заплашиха от банкрут. Според него имало влиятелни кръгове в Меката на киното, които биха имали интерес той да напусне професията.

Джони Деп: Превръщам се от Пепеляшка в Квазимодо
Снимки: АР/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луда 🐞

    2 1 Отговор
    Хубав пич беше Джонка....,но се н......а сериозно!!!!!
  • 2 Ефтини сензации

    2 0 Отговор
    Капитан Джак Спароу всъшност е много спокоен човек, но въобще не търпи някой да му се налага. Напълно е възможно да е раздал някой шамар.