Last news in Fakti

17 Октомври, 2018 14:29 20 412 16

Най-добрият любовник според зодията

  • любовник-
  • зодия-
  • скорпион

Близнаци, Скорпион и Стрелец са сред първенците в сексуално отношение

Най-добрият любовник според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Знакът от зодиака може да разкрие много за човек и характера му, но и за това какъв е в леглото. Чудите се представител на коя зодия е страстен съблазнител и любовник, готов за експериментиране и кой не обича да поема инициативата и е истински традиционалист в кревата? В следващите редове всички тайни ще паднат, пише "Блиц". Астролозите разкриват кой какъв любовник е според знака си:

Овен

Овенът е страстен любовник. Той обича да експериментира, а въображението му не познава граници. Хората от този знак са много уверени и дори не могат да си представят, че партньорът им може да не иска да спи с тях. А и често се оказват прави – обикновено чарът им е неустоим. Добре е да говорите без намеци и да кажете какво точно харесвате в леглото, а Овенът ще е готов да сбъдне всичките ви сексуални фантазии. Представителите на този знак първо гледат да доставят удоволствие на половинката си, а после мислят за себе си.

Телец

Телецът обича, когато инициативата идва от отсрещната страна. Обича близостта с половинката и колкото по-дълго продължат прелюдията към секса, толкова по-добре. Телците са забавни, но и традиционалисти. Не обичат да опитват много нови неща в леглото.

Близнаци

Сексът е неделима част от живота на Близнаците. Те са истински секс гиганти в леглото. Обичат да го практикуват често и да е възможно най-разнообразен. Представителите на този знак като един истински Казанова могат да откраднат сърцето на всяка жена. Такъв човек би правил тройка, би правил секс в колата по време на задръстване, в магазина, в пробната.. абсолютно навсякъде. Близнаците са готови за какви ли не експерименти.

Рак

Ракът не може да бъде наречен съблазнител. Те са доста спокойни по отношение на интимността. Определено се нуждаят от повече игри и възбуда преди да се впуснат в същинската част. Мъжете от този знак обичат романтичната обстановка по време на секс. Раците са романтици, но обичат да усещат, че такава е и тяхната половинка. Те не си падат по атрибутите от секс шоповете.

Лъв

В леглото представителите на този знак се държат като истински хищници. Те искат да се задоволят максимално в момент на страст. Тези мъже обичат да експериментират в секса и в същото време държат партньорът им да е на същата вълна и да подкрепя палавите им пикантни идеи. Лъвовете обичат да се грижат за половинката си – подаръци, цветя и т.н. Когато "ловът” свърши обаче, Лъвовете лесно се отегчават.

Дева

Представителите на този знак трябва да усещат подкрепата на половинката си. Интимността не е изключение. Тяхното самочувствие трябва непрекъснато да се подхранва и никога да не бъдат критикувани по отношение на секса. Може да ви се струва, че интимността с една Дева ще бъде скучна, но не бързайте да си правите такива изводи. Девите ще вложат всичките си усилия да сбъднат фантазиите ви и да ви накарат да се чувствате на седмото небе.

Везни

Везните са истински палавници и любители на секса. Те не си представят интимност без ролеви игри и разнообразие. За представителите на този знак сексът не е от кой знае какво значение като физиология. По-скоро за тях това е нещо с духовен смисъл и трябва да задоволи главно въображението и психиката им. С Везните няма да ви е скучно в леглото. Те винаги са „за” да опитат нещо ново и се радват, когато инициативата идва от отсрещната страна.

Скорпион

Скорпионите определено са номер 1, когато става въпрос за сексуални отношения. Мъжете от този знак никога няма да пропуснат възможността да съблазнят една жена. Обикновено отсрещният пол не може да устои на чара им. Те имат някакво необяснимо привличане. Скорпионите са страстни и наистина ненаситни в леглото. Ако не задоволявате апетита им в леглото, нищо чудно представителите на този знак да кръшнат.

Стрелец

Стрелците също оглавяват списъка с перфектните любовници. Те знаят как да очароват всяка жена. Представителите на този знак знаят много добре положителните си качества и как да си служат с тях, тъй че околните да ги видят в най-добрата им светлина. С тях една жена може да се почувства като принцеса. Стрелците обаче честичко изневеряват. Почти невъзможно е да сте спали със Стрелец и да сте останали разочаровани.

Козирог

Мъжете Козирози нямат за цел да вкарат всяка жена в леглото си. Те доста внимателно избират партньорите си. Козирозите винаги искат да доставят огромно удоволствие на половинката си, но и после да получат същото.

Водолей

Водолеите обичат в леглото да имат повече духовна, отколкото физическа връзка, с партньорите си. В същото време те знаят как да обичат една жена. В съчетание с лоялността и характера на представителите на тази зодия са истински идеал за повечето жени. За да спечелите обаче един Водолей, трябва да работите доста упорито. Тези мъже обичат добре изглеждащи визуално момичета, които също така да споделят странните им възгледи и да обичат разговори за вселената и смисъла на живота.

Риби

Мъжете от този знак винаги чакат инициативата от жената. Представителите на зодия Риби може да не потърсят едно момиче, колкото и симпатично да им е то. В същото време за тях е много важно винаги партньорът им да остава доволен от случващото се в леглото. Рибите не обичат да експериментират кой знае колко в секса, но пък не са и привърженици на рутината. За тези мъже е важно на какво бельо сте заложили и каква е атмосферата в спалнята. Ако им предложите ролеви игри, Рибите не биха отказали – биха приели с радост.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луда 🐞

    6 4 Отговор
    Всички зодии ,искам да пробвам,защото лудата калинка е ненаситна ,но имам едно едно условие , униформен и красив!!!!!!!!

    Коментиран от #5, #6, #9, #13, #14

  • 2 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    ВСЕКИ СЕБЕ СИ ХВАЛИ
    НЯМА ЗОДИИ
    ТЕ ДАВАТ НАСОКИ НО ПРОБЛЕМИТЕ НЕ ТИ РЕШАВАТ
  • 3 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    ВСЕКИ СЕБЕ СИ ХВАЛИ
    НЯМА ЗОДИИ
    ТЕ ДАВАТ НАСОКИ НО ПРОБЛЕМИТЕ НЕ ТИ РЕШАВАТ
  • 4 vasik atanasova

    4 2 Отговор
    ЗА РИБИТЕ НИЩО ВЯРНО НЕ ПРОЧЕТОХ
    ДРУГИТЕ НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 луда 🐞

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Bor":

    Ще искам легитимация..!Аз да не съм проста?!

    Коментиран от #12

  • 8 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ЦСКА умре":

    Гаврата с обратните не спира!!!!Също с мухлясалите...!
  • 9 no name no face no number

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "луда 🐞":

    Епа и аз съм уноформен имам работно облекло. От това по убава умиформа нема, но се пазим за Диди от сороснята. Тя ми е на мушката на пушката
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жена Везни

    5 0 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВЯРНО ЗА ВЕЗНИТЕ!!! ОМЪЖЕНА СЪМ ЗА БЛИЗНАК, СЪЩО Е ВЯРНО... БЕЗ ТРОЙКИТЕ ОБАЧЕ!!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "луда 🐞":

    Не искам нито грозен ,нито хубав,нито униформен! Отдавна мразя мъжете!Те са лоши същества!
  • 15 Аааааа

    1 1 Отговор
    Истински хищници не, и пришълци също.По скоро страстни котенца с леко изразен животински инстинкти.
  • 16 СТАВРИ

    2 0 Отговор
    ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА......