Last news in Fakti

19 Март, 2012 15:32 2 139 0

Лондон праща балада с испански китари на Евровизия

  • евровизия-
  • великобритания-
  • енгелберт хъмпърдинг

74-годишният Енгелберт Хъмпърдинг бе избран да представи Великобритания на песенния конкурс Евровизия, чиито финал тази година ще се проведе в Баку (Азербайджан). Певецът, който се слави с уникални гласови данни, разчита на баладата си „Love Will Set You Free“. Мелодията й е доминирана от романтични испански китари.

„Гордея се с песента си и това, че народът е зад мен“, заяви изпълнителят. Парчето е написано и продуцирано от носителя на „Грами“ Мартин Тефере, работил с Джеймс Морисън, и Саша Скарбек.

Текстът е вълнуващ, но дали ще развълнува журито на конкурса, пита в. „Гардиън“. Хъмпърдинг е роден в Индия, а на Острова работи в различни музикални формации, за да се утвърди като солов изпълнител. Избирането му за британски представител на Евровизия бе посрещнато със смесени реакции в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА