Last news in Fakti

8 Март, 2012 15:20 3 669 3

Русия изпраща на Евровизия баби - Видео

  • бурановски баби-
  • евровизия

Фолклорната вокална група „Бурановски баби“ ще представя Русия на финала на Евровизия в Баку през май в Азербайджан.

Те отвяха конкуренцията на водещи руски поп звезди, включително дуетната песен на победителя на Евровизия през 2008 г. Дима Билан с бившата певица от популярното женско дуо Тату Юлия Волкова.

Бабите вероятно ще са първите изпълнители на Евровизия, които ще пеят на смесица между английски и езика, говорен в област Удмуртия.

 

Ръководителят на трупата Олга Туктарева, заяви, че всичко, което искат, е да съберат достатъчно пари чрез пеенето си, за да построят църква в родното си село. "Това е единствената ни цел. Бабите не се нуждаят от слава и богатство", допълни тя.

"Бурановските баби" станаха известни в Русия с изпълненията си на кавър версии на хитове като "Hotel California" на Ийгълс и "Yesterday" на Бийтълс на езика, говорен в Удмуртия.

От 2008 г. бабите набират все по-голяма популярност.

Областта се намира в централна Русия и е най-известна с производството на автоматите "Калашников". Почти всички от населението са свързани оръжейната индустрия в областта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 соти

    1 0 Отговор
    Толкова живот в тези баби!!!!!!!!! Браво!!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Акага

    1 0 Отговор
    Браво на бабите .. весели и засмени ... лек е живота така