Last news in Fakti

27 Май, 2012 14:25 1 022 2

Гага отмени концерт в Индонезия

  • лейди гага-
  • индонезия

Лейди Гага отмени концерта си в индонезийската столица Джакарта, поради съображения за сигурност, предаде Би Би Си. Новината, че шантавата поп дива готви гастрол изкара на протест доста представители на различни вероизповедания.

Недоволните вярващи ясно заявиха, че не желаят разврата на Гага в родината им. Плакатите „Върви в Ада, Гага” бяха повече от красноречиви за отношението към „прекалено вулгарната” певица в Индонезия. Полицията на страната отказа да й издаде разрешително, а ислямски групи заплашиха, че няма да й позволят дори да слезе от самолета.

Въпреки лавината от анти-Гага настроения, вече са продадени 50 000 билета за злощастното й шоу, планирано на 3 юни. Парите за вече непотребните хартийки ще бъдат върнати на разочарованите фенове.

Полицията в Индонезия реши да пусне концерта на Гага, но при условие, че звездата ограничи скандалните си сценични изяви до по-сдържан вид. Мениджърите й категорично отказаха тази оферта, което циментира разрива. Хората на музикалната сензация са на мнение, че е заплашена не само нейната сигурност, но и на феновете й.

Ексцентричната певица е на световно турне „Born This Way Ball”,  промотиращо последния й албум.

Склонността на екстравагантната изпълнителка да се разголва до границата на интимните си части е особено неприемлива за Индонезия, която е най-голямата мюсюлманска страна в света. „Няма нищо свещено в омразата”, реагира звездата в социалните мрежи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тотев

    0 0 Отговор
    ша реагира не ами....загуби маса пари от този отказ на мюсюлманите !!!пример - билет в гърция за какъвто и на когото и да е концерт струва между 40 и 80 евро без да броим ВИП местата !!! в индонезиа едвали ще са по-евтини.извод-50 000 билета по минимум 40ев = 2 000 000(милиона)ев !!!!!!! ай наздраве
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.