18 Декември, 2018 09:29 7 648 10

Малката дъщеря на Путин с първа телевизионна изява (ВИДЕО)

  • путин-
  • дъщеря-
  • тихонова-
  • телевизия-
  • изява

Тихонова се появи за кратко в централната вечерна емисия новини

Катерина Тихонова - по-малката дъщеря на руския президент Владимир Путин, даде първото си телевизионно интервю, посветено на научни изследвания, за държавната телевизия Россия 1.

В началото на декември Тихонова се появи за кратко в централната вечерна емисия новини и говори за напредъка на технологиите, насочен към контрола на електрическите импулси в мозъка, пише dir.bg. Тя бе представена като заместник-директор на Института за математически изследвания на комплексни системи в Московския държавен университет и директор на изследователската компания "Инопрактика".

"Много е важно един невроцентър да се гради на синергията на тези технологии и реалното търсене от страна на икономиката", каза тя.

"Откровено можем да кажем, че човек опознава както възможностите на технологията, така и своите собствени", допълни Тихонова.

Кратката поява на Тихонова е единствената, според руската система за мониторинг "Медиялогия", с изключение на малкия либерален телевизионен канал "Дожд".

През 2015 г. в няколко медии се появи информация, че именно Екатерина Тихонова, чието име се появява и като Катерина, е дъщеря на руския президент Владимир Путин. Досега Кремъл не е потвърждавал официално тези твърдения. През 2015 г. на официално запитване, дали Тихонова е дъщеря не Путин, отговор не бе получен.

Катерина Тихонова носи името на баба си по майчина линия. Тя е родена през 1986 г. в Дрезден. Следвала е Японистика и Ориенталистика в Санкт Петербург. Смята се, обаче, че тази информация не е вярна и служи за отклоняване на вниманието от дъщерята на руския президент.

Личният живот на Путин е нещо като държавна тайна. Това, че изобщо бе коментиран разводът на Путин с майката на Катерина - Людмила, бе изключително необичаен ход от страна на президента. През 2014 г. Тихонова се омъжва за Кирил Шаламов - син на приятеля на Путин - Николай Шаламов. През 2017 г. двойката се разделя, а с това приключи и кариерата на Кирил Шаламов като икономически съветник в Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишето

    42 20 Отговор
    Един умен политик с умно поколение....!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ми да

    24 7 Отговор

    До коментар #1 от "Мишето":

    не е станала банкерка,застрахователка или пък депутатка!
  • 3 Иванов

    17 30 Отговор
    Аа, това е руската Людмила Живкова. Импулсите в руските мозъци лесно се контролират, стига им водка и ядрени ракети на скара и всичко е топ!

    Коментиран от #4

  • 4 Готин ама не съвсем

    22 14 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    Я и противопостави някое от отрочетата на Тръмп, да видим те колко са умни и какви специалисти са. И каква научна дейност имат, а не само пози и харчене на чужди пари от кражби!
  • 5 Чукча

    5 6 Отговор
    Браво бащичко 8
  • 6 Метгонтан

    7 4 Отговор
    Таласъм
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И аз да кажа

    2 1 Отговор
    Що не се поинтересувате за състоянието и далаверите на мъжа и, пък след това вярвайте какъв скромен учен е тя? Ей, на нищо не ви научи социализъм, не виждате ли че я пуснаха малко да посъживи вехнещия имидж на тате!
  • 10 Баш путлераст

    0 2 Отговор
    Абсурд! Това грозно нещо не може да е излязло от топките на нашия вожд и идол товаришь Путя.