17 Януари, 2019 07:00 18 915 1

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Ден за контакти за Скорпионите, Стрелците - готови за действия

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста избухливи ще сте днес. Енергията ви ще е просто в излишък и по-добре я насочете в правилната посока вместо да избухвате и да пристъпвате към саморазправа. Малко повече самодисциплина ви е нужна.

Телец

Прекалено много ще мечтаете днес и сте склонни да си правите илюзии за нещата, които ви се случват. Прекалено много се впечатлявате, имайте малко здрав разум.

Близнаци

Денят е доста напрегнат. Подходящ момент да изчистите данъчните си задължения. Не бъдете твърде подозрителни, това само ще ви спъва в действията ви, но и не се предоверявайте.

Рак

До обяд ще трябва да действате бързо и ефективно. Не приемайте лично всичко, което ви казват, гледайте на нещата с чувство за хумор. След обед ще имате възможност да се изявите, както вие искате.

Лъв

Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от задълженията си. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.

Дева

Имате много идеи, които искате да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ отстрани, да не действате сами. Не влизайте в конфликт с шефовете си, бъдете готови да намерите компромисно решение.

Везни

Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. Важно е да работите в екип, но за целта ще трябва да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни.

Скорпион

Ден за контакти и задълбочаване на отношенията. Случайна среща на работното ви място може да сложи началото на ново романтично приятелство. Доста непрактично ще се отнасяте към парите, внимавайте това може да има последствия, най-вече емоционални.

Стрелец

Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за околните. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. Следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети.

Козирог

Днес силно ще се впечатлявате от нередностите и от нещата, внасящи дисхармония около вас. Не приемайте лично, онова което дочуете, нали знаете, че в повечето случаи хората просто си говорят.

Водолей

До обяд нещата ще се развиват доста скоростно, ще трябва да организирате и задействате доста неща. разбира се, ще се справите блестящо. След обед ще имате възможност да си отдъхнете спокойно и да се приберете навреме вкъщи.

Риби

Всичко ще се свършва доста стремително, а това определено ще ви изнервя, защото трудно ще контролирате нещата. Понякога не е ли по-добре да се отпуснете и да имате по-голямо доверие на съдбата?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе Венче

    4 1 Отговор
    Извинявай Венче, ама този хороскоп го прочетох завчера...