Last news in Fakti

19 Януари, 2019 07:00 17 178 0

Вашият хороскоп за днес, 19.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Чудесен ден за Овните, подходящ ден за срещи за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 19.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Чудесен ден се очертава. Оптимизъм и вяра ще изпълнят сърцето ви. Толкова сила и енергия ще Ви споходят, че ще имате и на другите да раздавате. И не забравяйте - важното е да имате цел, другото е лесно.

Телец

Лек, приятен, макар и не статичен ден. Има къде да отидете, какво да направите и най-вече другите ще искат да Ви се харесат. Малко позакъснели подаръци ви чакат днес.

Близнаци

Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна, а тя основно зависи от личните ви решения.

Рак

Настроенията ви ще са доста променливи днес и сякаш никой не може да ви угоди. А желаещи ще има. Не бъдете прекалено капризни, запитайте се какво всъщност искате и защо ви е то?

Лъв

Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.

Дева

Спрете поне един ден да се притеснявате. Нещата често пъти се случват независимо от огромните усилия, които полагате. Затова оставете тревогите и се попитайте за какво сте благодарни и кое ви кара да се усмихвате.

Везни

Днес ще ви се иска да избягате от всякакви ограничения и отговорности, които сте поели. Няма как, каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи. Затова гледайте по-бързо да отхвърлите каквото има, дори може да го обърнете на игра или да си намерите помощници.

Скорпион

Ще усещате нещата и не всичко ще следва обикновената логика. Важното е да е справедливо и честно, това ще усили и вярата ви в доброто. Все пак бъдете и вие самите от онези добротворци, които искате да срещате.

Стрелец

През деня вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин, за което никой няма ни най-малки съмнения. Най-важното е да не принуждавате хората насила да направят нещо, което не им е по вкуса. А вие можете да сте наистина много убедителни.

Козирог

Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.

Водолей

Прекрасен ден за срещи, разговори, кореспонденция, а и за културни мероприятия. Любовните срещи може да придобият онзи дългоочакван страстен оттенък, който да обърне нещата в различна посока.

Риби

Един ден за радост и любов. Правете всичко с вдъхновение и благодарност. Някак леко и плавно ще се случват нещата и това ще Ви донесе онова усещане за лекота и хармония, което е така красиво, че чак ти идва да запееш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА