22 Януари, 2019 15:55 8 850 18

Откъде изгря звездата на Катрин Вачева? (НЕПУБЛИКУВАНИ СНИМКИ)

  • катрин вачева-
  • модел-
  • 10 годишно предизвикателство-
  • манекенка-
  • детски снимки

За броени дни светът буквално полудя по 10-годишното предизвикателство (10 year challenge), което обикаля социалните мрежи от началото на годината. Първи в него се включиха звездите от Холивуд, които показаха как са изглеждали преди 10 години и как изглеждат днес. Тази всеобща мания не подмина и родните известни личности, които също не пропуснаха да покажат свои фотоси от младини, демонстрирайки как са се променили през годините.

Манекенката Катрин Вачева също се включи в предизвикателството. Тя обаче, се върна доста по-далеч в миналото и публикува своя снимка отпреди 26 години (както и Николета Лозанова избра същата разлика в годините).

От архивния кадър се вижда, че от съвсем малка Катрин проявява талант и заложби за подиума. На снимката малката Катрин е застанала с ръцете на кръста, изправена брадичка и широка усмивка.

В интервю за "ШОУ" манекенката, разказва за своето детство, каква е била като дете, какви са били мечтите ѝ, както и прелюбопитни случки, които досега не е споделяла в публичното пространство. За да е пълна картинката, Вачева показва и свои интересни и непубликувани до момента детски снимки.

Любовта на Катрин Вачева към блясъка на модния подиум датира още от времето, когато е на 5 години и родителите ѝ я водят на театрално представление. Малката Катрин се измъква от тях и се провиква пред сцената, когато постановката е вече свършила, а публиката аплодира артистите: „Ехоо, може ли, може ли да ме качите горе, искам да кажа стихотворение!” Родителите ѝ са изумени! Тогава един от артистите я хваща за ръката и наистина я качва на сцената.

„Няма да забравя какво ми каза майка ми тогава”, разказва пред ШОУ Катрин днес — „как само съм погледнала пълния с хора салон и без капка срам съм казала „Ехааа”, и после, като са ме попитали как се казвам, съм отговорила: „Ами… аз съм Кате-пате и ще ви кажа едно стихотворение” от което целият салон прихнал в смях! Всички аплодирали, дори една от актрисите ми е дала една роза от поднесените към нея цветя — първото ми цвете на сцена! Представете си какво е това за едно дете! Сложихме го в една книга с мама и скоро го намерих вкъщи — хербаризирано! Още го пазя! И така тръгна всичко — събирах интересни по форма камъчета от улицата и правех колекция, пишех покани на комшиите, закачах им ги на вратите и ги канех да я видят… и те идваха!”, разказва ни с усмивка манекенката! И продължава с още откровения за себе си:

„Математиката ми куцаше, но по литература и разказвателни бях много добра, дори учителят по история се забавляваше с мен, когато ме изпитваше, тъй като разказвах урока с известна театралност и съучениците ми много се забавляваха! От малка просто търсех публика, одобрение, поощряване!”

Малцина знаят, че тя започва да ходи на гимнастика, но заради крехката си физика бързо се отказва поради травми. „Ако не бях толкова злояда, може би щях да стана добра гимнастичка, но от дете все ме гонеха с паниците, не обичах храната и все бях болнава”, споделя ни още моделът. Участва в различни детски театрални постановки. След това няколко години тренира състезателни танци и печели награди.

Амбициозното момиче се явява на конкурси за красота, а впоследствие започва да посещава курсове за модели. Когато е на почивка с роднини в Турция, едва 16-17-годишна, е забелязана на плажа, където прави и първите си международни снимки, а ликът и изгрява на няколко билборда в Кушадасъ, като рекламира хотелския комплекс.

„Снимките бяха страхотни — направиха ме на русалка и бях толкова горда със себе си, макар да изгорях на силното слънце, но това бяха и първите ми изкарани пари, с които си купих златен накит да ми напомня за този ден — пазя си го и до днес, без да го нося, просто като скъп спомен!”, връща с вълнение лентата назад Катрин.

„Не знам дали има нещо през тези години, което да не съм снимала — от дрехи, до козметика, храни, музикални клипове, филми. Дори в Милано имаше седмица на авангардната мода, бях към 20-21-годишна, когато започнах работа към една модна агенция там и няма да забравя как имаше румънски дизайнер, на когото цялата колекция бе направена от чували от картофи — рокли, панталони, сака, поли… Казах си „Боже, как ще изляза с тази „рокля” от чувал за картофи??!” Боцкаше ужасно много и беше голям дискомфорт, после ме сърбеше цялата кожа, но… нямаше как! Тогава в Милано ме научиха на дисциплина, конкурсите са едно, ревютата друго, в едното показваш себе си, в другото дрехата и не мрънкаш дали си с тупирана до тавана коса или прозрачен плат, под който всичко се вижда — показваш дизайнера!

В началото аха да се възпротивявам, но слушах и попивах всичко! Живеех в апартамент с още 5 манекенки от различни държави, една от тях беше Дженифър Родригес „Мис Венецуела” — тя ме научи на много неща, свързани с модата. Беше ни супер, като „Биг Брадър”, но женски и изобщо не се карахме, освен за огледалото”, смее се Вачева, която днес има много спомени зад гърба си, както и много работни проекти зад граница.

Припомняме, че миналата година манекенката пребори конкуренция от над 30 държави и за близо половин месец, който прекара в Южна Америка, извоюва първото място и спечели световна титла „Miss Woman of the Universe 2018”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧИЧКО

    85 2 Отговор
    Като малки какви са сладички. Пък като попораснат и решат да се тунинговат, всичко отива по дяволите....
  • 2 Бени Хил

    69 2 Отговор
    Каква звезда бре...........ми тя Батал бря..
  • 3 ААА

    63 1 Отговор
    Стана известна ,когато я бушонира някакъв треторазряден футболист.
  • 4 Разбирача

    46 2 Отговор
    Батал, ама със самочувствие до небесата, ужас. От малко готово за к*рве, личи си от снимките. А хубавите и скромни жени са в сянка.
  • 5 Антон

    35 2 Отговор
    Скоро гледах в you tube "Сигнално жълто" с Митьо Пищова. Катрин като малка се кисне в "жакузито" с още три момиченца. Та от там е изгряла звездата. :D
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КЪНЮ ТУКМАКА

    16 1 Отговор
    УУУУОООХХААААААААААААААА!!!!Тааа магарица ако и захапя нянките ша ги смуча докат зърната и замязат на вентили от ЗИЛ.После така ша га пляскам че дирника и ше загрее и ше замяса на червена диканя.Накрая ша га довърша на задна и после минимум един месец ша ходи кат разклецана желва.
  • 8 ХХХ

    20 0 Отговор
    Аз всъщност не разбрах от тази статия от къде е изгряла звездата, от магистралата или от жакузито на Митю Пищова, но си признавам, че не можах да прочета до края...
  • 9 Манафов

    12 1 Отговор
    Таз мома дали е още честна?!?
  • 10 Някой си

    13 0 Отговор
    Вълка си е вълк !
  • 11 Факт

    15 0 Отговор
    Проста тунингована лигла. И то тръгнало да ми говори за дисциплина.
  • 12 Реалността Пич

    6 0 Отговор
    Ква е тая, не съм чувал за нея, а вече я забравих.
  • 13 Травестит

    9 0 Отговор
    Аз съм сигурен ,че е била мъж преди операциите.И какво ни занимавате с платени к.рви и боклуци
    Има и други хора ,които са изгрели със морални и стойностни неща
  • 14 Гзт

    2 0 Отговор
    Уфффф стига стея измислените ."аз съм звезда" ей сега някакваси там моделка , си пуска снимки от децките години .Какво ни итересува как е изглеждала преди сто години.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кире Комбайнеро

    2 0 Отговор
    Парясница от малка, м'стията мрсна!
  • 17 Манаф

    1 1 Отговор
    Вачева си е жив Плишипич
  • 18 гощо

    2 0 Отговор
    Взимаш един Москвич и почваш да му слагаш допълнителни фарове,шибидах на покрива,джанти,калобрани и чакаш да стане БМВ ам то все си е Москвич!