4 Април, 2012 11:52 2 047 1

Ваня Щерева и Сашо Кадиев ваят тела с методите на Холивуд

  • ваят тела-
  • ваня щерева-
  • сашо кадиев-
  • катето евро-
  • derma care beauty gym

Най-новите технологии за здраве и красота влизат у нас с Derma Care Beauty Gym

Певицата и писателка Ваня Щерева, звездата от „Стъклен дом” Сашо Кадиев и актрисата Катя Евро ще се потопят в света на естетиката и здравето на 4 април от 19 часа на най-новата клиника за здраве и красота у нас Derma Care Beauty Gym.
Машините за естетика и здраве ще бъдат представени от мениджъра Ели Иванова.
"Концепцията на Derma Care Beauty Gym е различна от познатите у нас до този момент - става въпрос за поддържане на тялото, естетика, здраве и красота, с естетични машини от най-ново поколение. Предлага се голям избор на процедури и технологии, за всички, които имат недостиг на време, но имат нужда от поддържане на фигурите и от здравословен начин на живот. Тъй като за фитнес и спорт се изисква повече време, а не всеки може да отдели. В Derma Care Beauty Gym може за 30 минути или час да се постигне очаквания резултат. Предимството е, че има голям избор от машини за различни терапии - извайващи тялото, нови технологии за антицелулит, отслабване, моделиране на тялото. Спазена е като цяло тенденцията в световната естетична медицина да има много безопасни, здравословни и природосъобразни процедури. Ще бъде представена и новата безоперативна лифтинг терапия. При нея процедурата е значително по-щадяща и безопасна, не променя ежедневния ритъм, не е нужен период на възстановяване след процедурата. В Щатите е голям хит този лифтинг - най-престижните клиники го смятат за върхово достижение и престижна процедура", обясни Ели Иванова.
Апликаторът ReFirme ST е индикиран за третиране на бръчки, стягане и лифтинг на кожата. Изчерпването на колагена и еластина в дермата води до загуба на обем, отпускане и увисване на кожата. Процедурата с апликаторът ReFirme ST стимулира дълготрайно синтезиране на колаген, както и стягане на съществуващите колагенови фибри. Комбинацията от инфрачервена пулсова светлина (с дължина на вълната от 700-2000) би-полярни радиочестоти предизвика затопляне в дълбоките слоеве на дермата –до 4мм.
Ще бъде показана и иновативната система VelaShape, която е предназначена за третиране на целулит , оформяне контура на тялото, редукция на обиколката на бедрата, ханша и талията. Също така добре действа за успокояване на леки болки и мускулни спазми, както и за подобряване на кръвната циркулация.
Единствено Derma Care разполага с апарата TWO на водещата фирма в областа на естетиката Syneron, който има уникална фракционарна система за шлифоване и полиране на кожата, тотално изглаждане при дълбоки белези от акне, лечение на акне, пигментни петна и всякакви поражения върху кожата на лицето. Апаратът не изисква дълъг възстановителен период и е без риск от изгаряне при пациента, благодарение на радиочестотния фракционарен накрайник. При тази процедура не е нужно пациентите да нарушават ежедневния си ритъм на живот, а резултатът е бърз и ефективен при 2-3 процедури. Ефектът от процедурата е 3-5 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    1 1 Отговор
    хахахаха
    така ако ставаше лягаш и след 30 мин ставаш с изваяно тяло ...
    откривателя на това ще е най малкото нобелов лауреат !!!

    Яко блъскане във фитнеса и диета - нищо друго не помага

    магически уреди и хапове са само за глупаците, готови да хвърлят маса пари за да разберат,че ще продължат да живеят в лоеното си тяло !!!!