Last news in Fakti

30 Януари, 2019 11:28 3 054 4

Някои предимства на оригиналните слънчеви очила

  • слънчеви очила
Някои предимства на оригиналните слънчеви очила - 1
Снимка: Shutterstock

През лятото слънчевите очила са задължителен атрибут за хората, които осъзнават значимостта им за нашето здраве. Има дни и обстоятелства, които налагат да ги носим на всяка цена. Те не само ще допълнят ефектно тоалета ни, но и надеждно ще защитят очите ни. Оптималният вариант е да ги ползваме постоянно. Ако търсите оригинални слънчеви очила на ниска цена,то онлайн магазина на OpticMag е правилното място.

Кои са факторите, които налагат да не оставяме очилата за слънце вкъщи.

Мероприятия навън. Яркото слънце ни принуждава често да примижаваме, за да виждаме по-добре. В резултат се появяват досадни ситни бръчки около очите. Носенето на очила не само ще подобри видимостта ни, но и ще забави тяхната поява.

Ветровито време. То донася прашинки и песъчинки, които могат да попаднат в очите ни и да предизвикат болка и неприятно дразнене. Ако носим очила това няма да ни споходи.

Здравословни проблеми. Кожата около очите е най-застрашена от лъчите на слънцето. Доказано е, че именно с този факт са свързани немалко случаи на рак на кожата. Те могат да се предотвратят със слънчевите очила.

Ултравиолетовите лъчи. Изложени дълго време на вредното им влияния рискуваме да се сдобием с перде и глаукома. Забавянето и предотвратяването на тяхната поява е възможно с редовното носене на очила.

Ярката слънчева светлина. Тя не се понася от някои хора и предизвиква тежко главоболие и мигрена. Очилата помагат те да продължат по-кратко, по-леко и безболезнено.

Шофирането. Когато сте на път в слънчев ден, често светлината не позволява да следите добре трасето. Очилата могат не само да направят пътуването приятно, но и да ви спасят живота при екстремни ситуации.Изключително благоприятни са слънчевите очила с поляризация.

И в заключение един съвет: купувайте качествени очила. Макар и по-скъпи, те се сигурна защита за зрението и дори за живота ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    10 12 Отговор
    Поредната платена статия! Очила за 5-10 лв. показват същите параметри за UV защита (на тестерите в оптиката) като "марковите"! Така е, защото и едните и другите са правени в Китай от едни и същи производители! Гъзарията да купува скъпо - те така обичат!
  • 2 Емил

    7 1 Отговор
    Доста си -простоват
  • 3 Петролно магнатче

    0 3 Отговор
    СЛЕД 10г ХОРАТА ЩЕ НОСЯТ ДРЕХИ ОТ АЛУ. ФОЛИО ЩОТ НЯМА ДА ИМА ДОСТАТЪЧНО КИСЛОРОД КОЙТО ДА ФИЛТРИРА СЛЪНЦЕТО, АМА ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПЪК ПОЧТИ ВСЕКИ ЩЕ ЖИВЕЕ В АВТОМОБИЛ, НЯМА ДА ИМА НУЖДА И ДА СЛИЗАОТ НЕГО, САМО ПОДАВА РЪКАТА ВЗИМА БУРГЕРА И ГОТОВО
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.