Last news in Fakti

6 Април, 2012 12:42 897 2

70% от руснаците не са били извън СССР

  • русия-
  • зад граница-
  • чужбина-
  • задграничен паспорт-
  • руснаци

Две трети от руснаците никога не са ходили на почивка в държави извън пределите на СССР, а със задграничен паспорт разполагат едва 17%. На въпроса: „Колко често пътувате на почивка или по работа зад граница?”, 6% отговарят, че го правят по един път на две-три години. Само 2% пътуват в чужбина два или три пъти в рамките на една календарна година. Над четири пъти за 12 месеца пътуват 1% от гражданите на Русия. 10% от руснаците са прекратили да ходят на почивка зад граница след перестройката, а 6% се затрудняват да отговорят на въпроса.

По работа зад граница пътуват 2% от руснаците. Под 2% са тези, които пътуват по служебни дела два-три пъти в годината. 78% от руснаците никога не са пътували зад граница по работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники Николов

    1 0 Отговор
    въртят се само в една шеста от света
  • 2 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    И какво ни пука за това, ние да не би да сме в друго положение? Или за предизвикване на някакво жалко самосъжаление, че не само ние сме в гадната кал на мизерията и бедността?