Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 12:26 4 934 10

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ)

  • стоянка мутафова-
  • рожден ден-
  • 97 години-
  • празненство-
  • зала 1-
  • ндк-
  • подигравка-
  • 70 години на сцена-
  • спектакъл

Голямата актриса отбеляза 97-ия си рожден ден и 70 години на сцена с грандиозен спектакъл в НДК

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

На 2 февруари голямата ни актриса Стоянка Мутафова отпразнува своя 97-ми рожден ден и отбеляза “70 години на сцена” със специален юбилеен спектакъл на сцената на зала 1 на НДК. Тя сподели своя празник и безкрайната си любов към сцената с хората в препълнената зала, сред които бяха нейни колеги, приятели и вярната ѝ публика.

Участие в спектакъла взеха едни от най-големите ни звезди – Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мария Сапунджиева, Виктор Калев, Тоника Домини и много други, бяха на сцената, за да отпразнуват големия празник на Стоянка Мутафова.

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС

Малки, но значителни детайли обаче, оставиха впечатлението, че организаторите са се подиграли с актрисата.

Първата голяма издънка на спектакъла, според родните таблоиди, било наемането на Кирил Ефремов за водещ. Той стоял бутафорно до Аня Пенчева, която изнесла вечерта на плещите си. Безвкусните шеги на актьора не подобавали на подобно събитие, касаещо една от най-големите звезди на България.

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ)

Събитието продължи по сценарий, а от звездите първа на сцената се качи Йорданка Христова. Според голяма част от публиката в залата тя трябваше да закрие спектакъла, а не след нея да се изредят знайни и незнайни певци, които отегчиха до болка и публиката, и самата рожденичка.

Стояна на няколко пъти правеше знаци да ѝ дадат микрофона и да приветства хората, които са дошли заради нея. Никой обаче не отрази нейното желание и всеки гледаше да си продължи по предварително написания сценарий, който явно изключваше реч на голямата звезда на вечерта.

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС

И събитието си продължаваше монотонно, а хората се чудеха на "Златният Орфей" ли са попаднали с всички ретро звезди, които решиха да натрупат слава на гърба на актрисата. И явно цялото събитие щеше да продължи в същия дух, докато дъщеря ѝ Мария Грубешлиева и редакторът на книгата "Добър вечер, столетие мое" не решиха да ѝ подадат микрофона, подтиквайки я да разкаже някоя интересна история от живота си. Това видимо не бе в сценария, което си пролича в смаяните погледи на водещите Кирил Ефремов и Аня Пенчева.

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ)

Според публиката обаче това бе най-силният момент на вечерта. "Ние бяхме отишли да видим Стоянка, да чуем какво ще разкаже, да ни разсмее или разплаче. А те ни натрапиха певци от нафталина и такива, които се чудят как да изпъкнат. Какво търсеха Теди Кацарова и Нели Петкова на този концерт", беснееха почитателите на Стоянка след края на тържеството.

Не позволиха на Стоянка Мутафова да говори на рождения си ден (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    17 1 Отговор
    Типично за ганьо да изкара някой лев на чужд гръб.
  • 2 човек от село

    19 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Какво търсеха Теди Кацарова и Нели Петкова на този концерт"-отговора е много прост -търсили са дебелите си хонорарчета!
  • 3 Бай Нено

    5 0 Отговор
    Ритон бяха ли...? Само питам... за един приятел.
  • 4 1436

    7 0 Отговор
    Ако аз бях на нейно място щях да им тегля една и да се червеят пред хората.
  • 5 Рептил 100 годишен

    6 21 Отговор
    Ей някои се наживяха на дърти години. Тая не пусна кокала до 100 .... Сигурно се гласи за 200 годишен юбилей дъртото изкопаемо !...
  • 6 читател

    9 2 Отговор
    До авторката: Срамно е журналист да не знае правилното изписване на "...рождения ден ..."Срамно е!

    Коментиран от #7

  • 7 Бачо Киро

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "читател":

    Напиши им го правилно, че още се чудят какво не му е в ред на заглавието...
  • 8 Bubbles

    5 1 Отговор
    Наистина голяма простотия, но така става когато се гледа само да се докопа някоя стотинка, а идеята и смисъла на събитието останат на втори план.
  • 9 Аз Варна

    2 10 Отговор
    Е как да й дадат микрофона,представяте ли си ако вземе да издръсти някоя простотия старицата.А гледам ,че и попове поканили,дали пък не й е време вече?
  • 10 007

    1 0 Отговор
    А Лили Иванова защо я нямаше там,нали бяха мн близки?