Last news in Fakti

3 Март, 2019 10:22 3 457 7

Духовникова често се карала с Карамазов

  • карамазов-
  • духовникова-
  • скандал-
  • сърдене-
  • сериал

Актьорът издавал прекалено много от нещата за сериалите, в които участвали двамата

Духовникова често се карала с Карамазов - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозно неразбирателство цари на моменти между актьорите Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Двамата са в главните роли в най-новия български сериал "Дяволското гърло“. Именно Карамазов бе гост в сутрешния блок на Нова телевизия, пише "plovdiv24.com".

Водещата Мирослава Иванова го подтикна да разкаже малко повече за новия сериал, но тук актьорът издаде какъв скандал се случва между него и Духовникова след всяко негово интервю. "Всеки път щом гостувам някъде и говоря за сериала, след това тя ми се обажда и казва, че съм издал нещо генерално за сериала.

"Защо го правиш? Издаваш всичко“ – всеки път така ми нарежда, а аз ѝ обяснявам, че хората не са чели сценария и не могат да навържат нещата. "Да, ама ще си върнат интервюто ти и ще навържат нещата“ – мрънкала Теодора“, ожали се актьорът.

Карамазов сподели и за друг скандал помежду им. "Бяхме в болницата в Смолян. Аз се готвех за снимките в моргата и с Теодора така се изпокарахме, че цялата болница – персонал и болни, ни гледаха и слушаха. Изпокарахме се жестоко. Това не ни се случва за първи път“, сподели без никакво притеснение Карамазов. Все пак той поясни, че още не следващия ден с Духовникова се сдобрили.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    2 4 Отговор
    Карамазов не си е изкал както трябва.
  • 2 Критик

    2 5 Отговор
    Духовникова е една надута, нагла и тъпа п...а, не разбирам защо е толкова лансирана.
  • 3 Лорчето

    9 0 Отговор
    Нормално е между колеги понякога да има дразги, нито единия, нито другия са лоши а са благи хорица.....!!!!!
  • 4 Загрижен

    3 3 Отговор
    Тия,които се карат явно се обичат.Двамата са красиви и талантливи ще се разберат някой ден в лунна нощ.В живота има супер изненади,знае ли човек какво ги чака. Успех сладкиши.

    Коментиран от #6

  • 5 Жестокия Бонго....!!!

    4 0 Отговор
    Карамазав е едно възпитано и добро дете...!!! Поисках му на женския пазар, два лева за зелен фасул, той ми даде двайсе, назаем разбира се....!!!! Върнах му ги....!!!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Мога ли да кажа.., баба по еталон...!

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Загрижен":

    Бабата озъбена, това ги очаква....!!!!! Баба и красива.... ужас....! От коври винаги можеш да очакваш изненади и то неприятни....!!!!
  • 7 Бонго

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Жестокия Бонго....!!!":

    Ти красив и умен ли си..., че си даваш мнението....!!!!!