Last news in Fakti

6 Март, 2019 07:00 17 508 5

Вашият хороскоп за днес, 06.03.2019 г.

  • хороскоп

Напрегнат ден за Овните, Скорпионите ще се представят в цялото си великолепие

Вашият хороскоп за днес, 06.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко напрегнат е този ден. Вероятно ще ви се наложи да се занимавате със сложни счетоводни операции. Не е време да давате пари на заем. Денят е подходящ за уреждане на плащания и данъчни задължения.

Телец

Единствената опасност през днешния ден е да се захванете с прекалено много неща наведнъж. Резултатът е ясен. Не се впускайте да давате обяснения на всеки и да обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.

Близнаци

Всички околни ще ви се струват твърде лекомислени и бездейни. Не се опитвайте да съдите хората, а се концентрирайте върху вашите си задължения. Днес не е ден за шумни прояви, най-добре останете насаме с мислите си (ако ви позволят).

Рак

Днес е ден за разговори, обсъждания, делови срещи. За не обременените със служебни задачи е подходящ ден да затвърдят отношенията си с представител на противоположния пол и дори да предприемат решителни действия.

Лъв

Най-добре ще се чувствате, ако сте сред приятели или работите с хора, които са ви симпатични. Днес ще имате желание да флиртувате с всеки представител на противоположния пол, който срещнете, но не давайте поводи за клюки.

Дева

Ще имате някои парични проблеми, но те лесно ще се разрешат. Добре е да помислите за нов източник на доходи. Като цяло и днешният ден ще е свързан с някои семейни задължения, но няма как трябва да дадете своя принос за благоденствието на фамилията.

Везни

Днес ще ви се иска да похарчите малко пари за децата си, но бъдете внимателни да не ви пробутат някое менте. Иначе денят си тече по обичайното русло. В домашната обстановка ще се чувствате най-спокойно.

Скорпион

Днес се представяте в цялото и великолепие. Е, възможно е да драматизирате малко повече, отколкото е нужно, но това е част от чара ви. Може би ще ви се иска да си купите нещо по-специално за самите вас. Не бъдете твърде ларж, ако не се налага.Продавачите набързо ще ви преценят и може да ви оскубят подобаващо.

Стрелец

Днес ще сте като фурии в работата. Не се сърдете на тези, които не проявяват толкова отговорно отношение, те са се поддали на космическия подтик за развлечения. А вие е добре да обърнете по-сериозно внимание на болките, които се обаждат.

Козирог

Днес ще имате желание за празници и развлечения, но не пропускайте поне да си запишете идеите, които ви минават през главата. Музите ви посещават през днешния ден, така че ги послушайте преди да ги заведете на театър или на скъп ресторант.

Водолей

Можете да се проявите в целия си блясък, особено ако се налага да представяте някакъв нов продукт или да демонстрирате качествата на услугите, които предлагате. Способни сте да омаете всекиго, така че не си губете времето в шляене, а действайте.

Риби

Толкова много работа имате, че изобщо няма да ви е до шеги и закачки. Е, дайте си малко време за разпускане, работата може да почака. Не се потискайте от кратките срокове, а потърсете помощници, няма да ви упрекнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скорпион

    1 1 Отговор
    със мръсни пръсти недейте да и пипате сърцето

    Коментиран от #2

  • 2 жабов

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "скорпион":

    по-мръсно не може и да бъде! Обича да смуче отрова от скорпион,хихихи ;))))
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.