Last news in Fakti

8 Март, 2019 07:00 20 723 2

Вашият хороскоп за днес, 08.03.2019 г.

  • хороскоп

Лъвовете ще са уморени, Везните да не влизат в спорове

Вашият хороскоп за днес, 08.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е по-скоро ден за творчество и забави, но не забравяйте и преките си задължения. Може да ви домързява малко повече от обикновено, гледайте обаче да не е много очебийно. Заниманията с деца ще ви доставят радост и удоволствие.

Телец

За вас днешният ден е свързан основно с работа. Това е хубаво, защото поддържа ума и ви носи удовлетворение. Просто си давайте и почивка, важно е да не плащате със здравето си.

Близнаци

Един сравнително успешен ден, ако се занимавате с търговска дейност или предлагате лек за засегнати от пълнолуние. Най-добре обърнете внимание на кореспонденцията си и се уверете, че вие сте единственият ѝ читател.

Рак

Днешният ден се очертава доста динамичен, но и много нервен. Мерете си думите и не действайте прибързано. Опитайте да не отнасяте напрежението у дома си. Не е желателно да участвате в масови прояви.

Лъв

Може да се чувствате отпаднали и недоспали, май ви обзема пролетна умора или чисто и просто сте се преуморили. Не прибягвайте до лекарства, просто приемайте повече витамини. И най-важното - разхождайте се.

Дева

Общо взето ще ви спори, макар че ще ви е малко трудно да се справите с всички налудничави хора около вас. Приятелските срещи за предпочитане през вечерта пред телевизора, но бъдете готови да изтърпите и малко оплаквания.

Везни

Вземете мерки да запазите психическото си равновесие. Не влизайте в безсмислени и изтощителни спорове и не се включвайте в големи групи от хора.

Скорпион

Днес ще чувствате като разпънати на кръст от безброй ангажименти. Единственото, с което трябва да се справите е собствената ви припряност. Безсмислено е да се опитвате да убедите началниците в правотата си, точно днес няма да успеете.

Стрелец

Множество неща ще трябва да организирате днес, но това ще ви достави удоволствие. Освен това ще имате повод да се чуете с хора, с които отдавна не сте контактували. Очаквайте ненадейни гости вечерта (ако успеете да се приберете навреме).

Козирог

Ще се занимавате основно с уреждане на разни сметки и пазаруване. Бихте могли да поспортувате, ще се почувствате по-добре. Не се палете ненужно от служебните проблеми, няма да можете да се представите блестящо на срещата си вечерта.

Водолей

Малко тягостно ще протече днешният ден за вас, освен ако не сте безнадеждни оптимисти или не забелязвате какво става около вас. Потвърдете уговорките, които имате, за да не чакате напразно в неправилния час и на грешното място.

Риби

Не се опитвайте да докажете каквото и да е на шефа си, изчакайте следващата седмица. Днес може и да ви помислят за луди, но това не бива да ви тревожи, нали знаете истинската причина за объркаността си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 х о

    4 3 Отговор
    Вени, честит 8-ми март!
  • 2 Цункам те Вени

    3 3 Отговор
    Честит празник!!!!