Last news in Fakti

11 Март, 2019 07:00 17 377 1

Вашият хороскоп за днес, 11.03.2019 г.

  • хороскоп

Провокации за Везните, напрегнат ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 11.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

От сутринта ще имате доста дребни досадни неща за довършване. Желанието ви да сложите всичко в ред скоро може да прерасне в недоволство, че нещата не стават според очакванията си. Не се гневете заради дреболии, още повече на хората, с които се виждате ежедневно. Овладейте се.

Телец

Сутринта ще сте разсъдителни и ще имате желание да сте добри и мили към всички. С превалянето на деня доста неща ще започнат да ви дразнят и ще проявите необяснима нервност, само не оставяйте емоциите ви да вземат връх.

Близнаци

В службата ще оценят усилията, които сте положили през почивните дни, и дори може да получите публично одобрение. Добре е да помислите за помощници или поне само за един човек, които да се занимава с детайлите, естествено, под ваше ръководство.

Рак

Сутринта ще се чувствате дейни и заредени със сили. Не прахосвайте енергията си в безсмислени разговори, защото още преди края на деня ще ви се наложи да поработите сериозно.

Лъв

Големите неща, с които сте се захванали, може и да приключат успешно. Днес не е добре да подхващате нищо изцяло ново. Вечерта не поемайте обещания и не се разсейвайте, докато пазарувате, пазете си чантите (и парите, естествено).

Дева

Ако можете да си го позволите прекарайте времето сами и се погрижете за себе си. Днес ще се чувствате малко изтощени, така че не грехота, ако хапнете повечко. Имате нужда от повече почивка. Днес не е добре да носите високи обувки.

Везни

Различни провокации ще имате днес. Не се поддавайте на гняв, просто следвайте вътрешната си логика и наблюдавайте. Ако успеете да запазите хладнокръвие, вече сте победили.

Скорпион

Започнете делово деня, без дълги закуски, пиене на кафе и сладки приказки. Планирайте нещата така, че да има възможност да вмъкнете неочакваните задачи, които ще се появят.

Стрелец

Още от сутринта може да се опитат да ви вдигнат кръвното, но не си разваляйте по такъв елементарен начин настроението за през деня. Вечерта ще ви предложи интересни забавления, с доста силен емоционален заряд.

Козирог

Активно започвате тази седмица. Днес ще се наложи да се срещнете с доста хора или поне да проведете множество телефонни разговори. Не се претоварвайте със задачи, защото вечерта може да сте напълно изтощени.

Водолей

Първата половина на деня ще трябва да проявите повече инициативност и заинтересованост към преките си задължения. Вечерта ще се наложи да разрешавате някои финансови въпроси, което може силно да ви поизнерви.

Риби

Напрегнато започвате тази седмица. Опитайте да подобрите настроението като четете по-оптимистичните статии. Не подхранвайте черните си мисли с черни хроники от вестниците. Вечерта прочетете някоя хумористична книга или идете на смешна постановка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Днес

    1 0 Отговор
    ще вали