Last news in Fakti

20 Март, 2019 07:00 25 495 1

Вашият хороскоп за днес, 20.03.2019 г.

  • хороскоп

Ден за забавления за Стрелците, Рибите да бъдат внимателни с парите

Вашият хороскоп за днес, 20.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Едва днес напрежението в душата ви започва да избледнява и се чувствате по-бодри и готови за действие. Днес е добре да проведете отдавна отлагани обаждания, да помислите за образователни курсове, разни подробности, които все отлагате.

Телец

Днес ще се наложи да поработите повече, а и по-зорко ще ви контролират. Не се опитвайте да се измъкнете от отговорност, само ще си утежните положението. В крайна сметка интуицията ще ви покаже правилния ход, но дано имате уши да я чуете.

Близнаци

Днес ще имате по-голяма нужда от съчувствие и внимание. Само не приемайте ролята на жертва, така няма да постигнете нужния ефект. Най-ползотворен е денят за тези, които се занимават с изкуство.

Рак

Ще има доста неща за доизкусуряване и уреждане и трябва да сте много внимателни да не изпадате в излишни подробности. Не само ще си изгубите времето, ами и ще изнервите всичко живо наоколо.

Лъв

Днес ще се чувствате не толкова енергични, но пък ще сте много по-нежни и загрижени за околните. Днес слушайте вътрешния си глас, той няма да ви подведе.

Дева

Опитайте се просто да сте естествени. Не позволявайте на безпокойството да ви завладее,това може да провали целия ви ден. Променете нагласата си, знаете, че това е най-важното.

Везни

Днес нещата ще се случват бързо и за кратко. Трябва да сте способни да уловите мига, обаче на първо място е важно да сте сигурни какво точно искате.

Скорпион

Ако добре сте планирали нещата до този момент, днес вече бихте могли да имате някои парични постъпления. Активните действия днес не са за препоръчване, само ще изхабите силите си, а резултатите ще са напълно незадоволителни.

Стрелец

Днес ще приемете като своя заветна цел забавлението. Определено ще сте настроени еретично спрямо всички правила. Все пак внимавайте доколко авантюристично постъпвате.

Козирог

Най-сериозната пречка днес ще са собствените ви емоции. Опитайте да надмогнете страховете и най-вече миналото. Сложете край и започнете на чисто.

Водолей

Бъдете готови да се изправите срещу собственото си прахосничество. Има какво да направите по въпроса. Дайте си сметка какво и защо толкова много пилеете.

Риби

По-приятен е днешният ден от предишните, няма да имате толкова много задачи, а и нещата ще вървят по-плавно. Само бъдете по-внимателни с парите, днес не правете големи покупки, няма да са ефективни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмихнатата Ева

    4 1 Отговор
    Цуни гуни.