22 Март, 2019 07:00 22 878 0

Вашият хороскоп за днес, 22.03.2019 г.

  • хороскоп

Приятен ден за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 22.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще сте абсолютно убедени в неилюзорността на материалните неща, но ще се намери кой да ви провокира. Дали абсурдността не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Телец

Всичко днес ще ви струва на шега и нищо чудно наистина да е така. Настроението ви ще е заразно. Ще успеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни.

Близнаци

С доста мистичен плам посрещате днешния ден, но практичния дух изглежда ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душата - книга или музика, ще се почувствате страхотно.

Рак

В страхотно настроение сте, възлагате големи надежди на настъпващата пролет. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния плам, който гори във вас.

Лъв

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Дева

Имате да мислите за материалната страна на нещата днес. На кого колко давате и с радост ли давате. А дали получавате със същото чувство или смятате, че вие така или иначе заслужавате повече. Ей, такива едни въпроси, на които все се страхувате да отговорите. Днес също може би.

Везни

Трябва да намерите начин да балансирате задълженията си и времето за релаксиране, да успеете да разграничите личното от служебното.

Скорпион

Ден за оглеждане в другите. Хубаво е да не го правите само с естетична цел, а да си дадете сметка за това-онова. Да речем доколко гротескно околните отразяват вашите черти и какво може да се направи по въпроса.

Стрелец

Отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си задължения и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то никак не е малко.

Козирог

Ден, в който ще сте в състояние да откриете хармонията около себе си, но най-вече в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет. Поне до следващата пролет.

Водолей

Хубав ден, изпълнен с приключения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от обикновено, но за Ваш късмет, всички ще го отдадат на пролетната умора. Не спекулирайте с вота на доверие, фокусирайте се.

Риби

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА