Last news in Fakti

20 Април, 2012 10:11 1 182 0

Хопкинс като Хичкок

  • антъни хопкин-
  • психо-
  • алфред хичкок-
  • кино

Смразяващата усмивка на сър Антъни Хопкинс му помогна да получи главната роля в биографичния филм, посветен на режисьора Алфред Хичкок. За да се доближи максимално до образа на култовия създател на психотрилъра, Хопкинс си сложи изкуствена брадичка, пише „Сън“.

Лентата, озаглавена „Хичкок“, ще разказва за създаването на филма „Психо“, който се появява на големия екран през 1960 година и е считан за един от шедьоврите на британския майстор.

Вече е ясно кой ще партнира на 74-годишния уелски актьор в ролята на половинката на Хичкок – това ще е Скарлет Йохансон.

Филмът е базиран на книгата „Алфред Хичкок и създаването на „Психо“, която излиза през 90-те години на миналия век, за да разкаже с подробности за работата на холивудската легенда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА