26 Март, 2019 07:00 25 830 3

Вашият хороскоп за днес, 26.03.2019 г.

  • хороскоп

Скорпионите да са готови за изненади

Вашият хороскоп за днес, 26.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Може би ще изпитвате известно неудовлетворение от живота си. Нуждата от промяна на обстановката ще стане неотложна. Добре е днес да нямате контакти с хора, които са ви неприятни.

Телец

Днес ще имате шанс да научите нещо ново. Денят е свързан с движение, срещи и разговори. Ще трябва да се контролирате по-добре, особено в изказванията си пред много хора.

Близнаци

Ще имате желание за нови приключения и забавления. Участието в колективни мероприятия ще задоволи емоционалните ви потребности. Ще сте наясно кои сте и какво искате, но дали ще го направите…

Рак

В този ден ще се сетите, че трябва да сте по-внимателни и коректни с хората около вас. Бъдете предпазливи в новите си връзки и при случайните контакти. Внимавайте да не опетните репутацията си с необмислени постъпки.

Лъв

Ще имате достатъчно енергия за действие. Ще ви бъде лесно да покажете себе си във всичко, което правите, благодарение на самоувереността си. Желанието ви да постигнете успех ще ви ръководи на всяка крачка.

Дева

Днес ще разсъждавате по-сериозно и реалистично. Ще съумеете да постигнете равновесие между намеренията и възможностите за забавление, които ви се откриват. Личните ви амбиции няма да ви попречат да проявите нужното разбиране към околните.

Везни

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е добър за тези, които се занимават с хранителни продукти или недвижими имоти. Не рискувайте, може да загубите всичко и не се доверявайте прекалено само на един човек.

Скорпион

Днес е добре да проявите по-голяма предпазливост, особено що се отнася до финансови въпроси. Разговорите с близки и приятели ще ви помогнат да видите слабите си страни. Бъдете готови за изненади.

Стрелец

Ще имате шанс да се погледнете през очите на другите, но видяното може и да не ви се хареса. Ще бъдете, обаче твърде заети, за да разсъждавате над подобни проблеми. Не давайте прибързани обещания, които не можете да изпълните.

Козирог

Добър ден за влюбените, на които животът може да им изглежда като безкраен празник. Добре е все пак да се съсредоточите върху домашните си проблеми, обърнете по-сериозно внимание на децата си и на тяхното обучение.

Водолей

Бъдете по-пестеливи и практични, ако сте решили да подмените пролетния си гардероб. Не забравяйте, че съвсем скоро ще има масови разпродажби. Днес денят е по-скоро за творчески начинания, отколкото за сериозни разговори и трудни бизнес преговори.

Риби

Заетостта дори ще ви е приятна и ще ви донесе нужното удовлетворение. Заложете на контактите и връзките с хора зад граница. Днес е добре да подготвите всичко за предстоящото си пътуване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро утро

    1 0 Отговор
    !!!!!!
  • 2 Димчи

    1 0 Отговор
    Само празни приказки
  • 3 Доди

    0 0 Отговор
    Хайде да идем до банката да вземем малко валута за пътуване. Разкош до чужбина .