Last news in Fakti

30 Март, 2019 17:24 8 280 10

Милото не може да си намери място от щастие, защото ...

  • боряна пашева-
  • сатиричен театър-
  • бебе-
  • калин сърменов

Актьорът очаква трето дете

Милото не може да си намери място от щастие, защото ... - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на Сатиричния театър "Алеко Константинов" съвсем скоро ще стане татко на трето дете, научи "България Днес".

"Да, информацията е вярна", потвърди самият той. Бебето е от съпругата му Боряна Пашева, която вече има добре изразено и оформено коремче. Въпреки това двамата пазели новината в тайна, а половинката на Милото избягваше дълго време да се появява в публичното пространство.

Полът на третото дете е ясен за родителите, а колегите на Сърменов дори вече го майтапят, че ако и третото е момиче, ще трябва да се премести изцяло в театъра, защото жените вкъщи ще му се качат на главата. От първия си брак актьорът има голяма дъщеря Дария, а с настоящата му съпруга са родители на Димана.

Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя едва на 17 години. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където смелата Боряна прави решителната крачка към своя любим.

"Бях проучила преди това къде му е гримьорната и му подарих цвете", разказва Боряна.

"И аз отидох при нея, ама тя беше много малка и викам: "Какво да те правя сега? И я заведох да я черпя една кола и така беше. След това имаше дълъг период, в който се чувахме, виждахме, докато накрая нещата се случиха", споделя Калин Сърменов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е И???

    16 1 Отговор
    Съвършено не ми пука.
  • 2 Будалата

    7 1 Отговор
    Като има глава да тегли. Изгорело момето.
  • 3 Циник

    5 3 Отговор
    "Дърт козел млада върба лющеше..."
  • 4 Колчо Слепеца

    7 1 Отговор
    ЛюбоФта е сляпа , бре !
  • 5 Селски

    2 1 Отговор
    "Какво да те правя сега?"... Реплика-трепач като за първа среща! Верно, и аз съм селски, ама не могаа стигна тоо дръвник! Направо уникат!
  • 6 Г-н Истината

    7 6 Отговор
    Като чуя, че някой се е разцвъкал на дърти години ми призлява! Пък и жена му не е в първа младост вече! Когато това дете навърши 12 г баща му ще е на 68, майка му на 50. Това са години за внуци вече бе ей, не за деца! Децата на такива възрастни родители израстват с комплекси за малоценност и нещастни! Или имайте деца, когато му е времето, или като одъртеете вече не ги правете. Никой няма право да се разпорежда така безотговорно с децата, само защото му скимнало, че и на дърти години може да се докаже като родител!!!
  • 7 Лорчето

    3 1 Отговор
    Забележете, той е на 35 а тя на 17...!А не тя на 65 а той на 28....!!!Сърменови, едно нормално българско семейство..! Тъй като е специфичен глас по му отива да озвучава филми, поне аз така мисля...!!! P. S, коя нормална,, българка,, има цикъл на 65 и забременява от 28г любовник си любовник... това се среща само при ромка с леко поведение...!!!!
  • 8 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    много противен тип
  • 9 Тва е любовта

    2 1 Отговор
    Женските от много избиране и раждат на такива 😂😂😂😂😂
  • 10 боко

    0 0 Отговор
    заплатажията от кауфланд трябва да го преследват за прелюбодейство