Last news in Fakti

1 Април, 2019 11:57 45 174 61

Продуцент разкри цялата истина за края на "Господарите"

  • продуцент-
  • истина-
  • край-
  • предаване-
  • господари на ефира-
  • джуди халваджиян

Шоуто за тв гафове, което предлага смесица от чувство за хумор, информативност, повдигане на значими обществено-социални проблеми, политическа сатира и самоирония, се излъчва от 16 години в родния ефир

Продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян се закани, че предаването му ще продължи да се излъчва под една или друга форма, без значение колко е неудобно за някои политици.

Ето какво написа той в профила си в социалната мрежа:

"Преди 16 години създадохме Господари на Ефира. 16 години истина, 16 години на страната на тези, които имат нужда. Помогнахме на страшно много хора, забравени от институциите и мачкани от политиците. Днес сме крайно неудобни на същите тези политици, но Господарите ще продължат под една или друга форма, независимо от желанието на определени хора!!! Честит Рожден Ден, Господари на справедливостта !!!!"

След като договорът на предаването с Нова телевизия изтече в края на 2018-а година, не бе възобновен. Рокадите в ръководството на медията забавиха процеса, а междувременно Халваджиян обяви, че преговаря с всички, които желаят да излъчват "Господари на ефира".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 справедлив

    371 44 Отговор
    Истина е, че извадиха на показ много кирливи ризи ... Такива предавания не се харесват много от управляващите

    Коментиран от #4, #7, #47

  • 3 село

    167 53 Отговор
    Едно е да кажеш, че вече не си интересен, а друго че те мразят лошите политици.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иванчо

    234 26 Отговор
    Свалянето от екран става веднага след като придворният шут на Цоко и Боко - Кире Гела, взе телевизията или по-скоро му беше дадена. Случайност?

    Коментиран от #14

  • 6 БОЗАДЖИЯН

    108 68 Отговор
    Никой ги не ще защото са изнудвачи .Освен това са и нагли.Това предаване беше забавно като си правеха шеги с известни хора с предварителен сценарий за да видят каква е реакцията им.След падналия репортер никой не им вярва.Щом още никой не ги е поканил работата трябва да им е ясна.Този с физиономията на чейнчеджия не вдъхва доверие
  • 7 пуф

    113 39 Отговор

    До коментар #2 от "справедлив":

    "Изваждат" кирливи ризи, но само избирателно !!! Ще им се наложи обаче да спрат почивките по Малдивите и подобни и да се насочат, към Китен, защото всички големи медии вече са под контрол на Вожда под една или друга форма и никой няма да сключи договор с тях, ако не пеят, колко е велик ТОЙ ! Е да питат Слави, как се "прави" !

    Коментиран от #13

  • 8 жаягжжа

    82 30 Отговор
    Истината е че вече никой не ги гледаше, Нова ги е изгонила, БиТиВи не би ги приютила, след като веднъж си изпати от тях. Пак бяха изгонени от Нова, Би Ти Ви ги приюти и след една година от Нова като им свирнаха Господарите се махнаха от БиТиВи и се върнаха в НоваТВ. И то как се върнаха, като оплюха БиТиВи, вместо да признаят, че им предложиха повече пари от НоваТв. Е сега ще си сърбат попарата.

    Коментиран от #16

  • 9 дела и документи

    50 26 Отговор
    Да показват е едно, друго е да показват, примесено с крайна арогантност с което станаха противни на хората! И при толкова много господари и тези се вживяха като такива.
  • 10 За някои работи е прав......

    71 15 Отговор
    Наистина помогнаха на много хора които бяха забравени или неудобни за институциите.......
  • 11 анонимен

    65 14 Отговор
    те смениха цялата идея на шоуто нали трябваше да показва телевизиониите гафове а се превърнаха в разследващи журналисти
  • 12 ЦСКА умре

    14 12 Отговор

    До коментар #1 от "Черна Врана":

    Е, не е като да легнеш на Микре...
  • 13 КАЖИ ГО НА КЮРДА СТОИЧКОВ

    16 24 Отговор

    До коментар #7 от "пуф":

    БЕ, КОМУНИСТ!
  • 14 ЦСКА умре

    9 18 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    А Киро Симулацията що не игра при съдийската победа на Каляриспор?
  • 15 Видахме как ги правите нещата

    54 11 Отговор
    Недей рива и по кротко да всичко си има видов ден. Да в началото може и да схе били местни но после станахте добре платено поръчково предавате. Репортерите ви толкова бяха обиграни да манипулират че сами си направиха гаф естествено.
    Самозабравихте се а и тия клоуни в началото бяха забавни и сладки зуека и рачков
    После станаха нагли арогантни и безпардонни олигофрени ако пуснете първия епизод с нях ще видите че са качили по 15 килограма двамцата не е от туршия да знаете
    А за халваджан не ми се говори......
  • 16 ЦСКА умре

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "жаягжжа":

    Много си смешен. АКО МИ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ, АЯКС - ВАДУЦ ЩЕ Е ФИНАЛА НА ШЛ 19/20!

    Коментиран от #42

  • 17 някой

    24 8 Отговор

    До коментар #1 от "Черна Врана":

    Не ги знам "тия", но това, което говори продуцентът им е направо смешно! Хем си измил ръцете, хем ги поздравява, хем се заканва, че "господарите" ще продължат под една или друга форма, въпреки желанието на определени хора!" И това след като ги продаваш на търг на други телевизии! Не е ли смешно? Интересно кои са тези хора, които не желаят "господарите"?
  • 18 Riopomorio

    32 14 Отговор
    Домуса не им поднови договора, нали е протеже на Бойко.
  • 19 Халвата

    31 16 Отговор
    Арменче, внимавай и не се напъвай, че Боко ако каже никой да не те излъчва, да видиш как бързо ще клекнеш и наведен ще започнеш да лижеш... Арменец-герой :-))
  • 20 Ники

    40 5 Отговор
    Аз не го гледам от доста време , защото .. гафовете изчезнаха ... почнаха някакви клипове от интернет ... или .. пък неща дето вече , са ги давали навсякъде ... според мен .. мина на някаква схема на изнудване ... смисъл нали .. внимавайте да не се появите в господарите ...
  • 21 Мммм. Дааа

    25 5 Отговор
    Тъпите подигравки и изнудването не хранят ...иии....нямааааа! Спряха финансирането /ИМ/, нали излавят финансовите брокери на "социалната" милионерска партия, а членовете /И/ не дават и пукната пара, дори за собственния си символ на Бузлуджа и лайн...хвъргачката..а спря.
  • 22 агент Софиянски

    27 12 Отговор
    Истината според мен е че всички предавания на Арменците са изчерпани ,както и присъствието на вечната Гала в ефира,време е нови хора ,с нови идеи да влезнат,но това е много трудно,не ги виждам тези тв Арменци да работят другаде,искат да се вечни.Работят избирателно в Господарите,иначе актьорите са супер забавни,особено Пълна Лудница и Калеко Алеко
  • 23 мунчо

    26 5 Отговор
    Какво общо имат тези педали с политиците, като се присмиват единствено на обикновените хора!

    Трябва да са благодарни, че никой още не ги е свитнал подобаващо за гаврите( не сатира)с хората!
  • 24 Анализатор

    22 10 Отговор
    Имам видение. Огромен великан, който изглежда е символ на милионите зрители, уринира върху две малки фигурки. Едната е дългокоса, другата е сресана с гел. Те махат с малки юмручета и викат с пискливи гласчета : "Ние ще се върнем!", а великана се смее Хо Хо Хо. Да ви пикам на предаванията!
    И ги цели със струята. А тя ги блъска като водопад и им роши косите.
  • 25 Мойсей

    31 15 Отговор
    Предаванията им са СУПЕР. Хващаха и снимаха всякакви измамници, дърти даскали искащи секс срещу оценки, нагли кметовеве крадци, неспазващи правилата политици, нагли неграмотни цигани, въобще всякаква паплач достойна да я видят хората и да преценят кой колко струва.

    Коментиран от #28

  • 26 Артиста

    22 13 Отговор
    И какво направиха нищо сериозно не хванаха Фандъкова Цветанов Бойко какво разкриха нищо никога да не им дадат ефир
  • 27 Мордекай

    18 8 Отговор
    Не разбрах какво точно разкри тоя господар. Само общи приказки , не е добре , виждам че и те почват да заемат стойка лайномет , огладняха ли , какво става , дано някой се смили и да им даде хляб.
  • 28 Byg

    19 8 Отговор

    До коментар #25 от "Мойсей":

    Видяхме как "хващат" измамници , не може да се тупаш в гърдите и да се имаш за колона на справедливостта и в следващия момент да те изловят ,че това което си направил е една голяма постановка . Те искаха да смачкат тая фирма с предаването си , не им се полага ефир.
  • 29 Bubbles

    28 6 Отговор
    БАХАХАХАХ какво си създал ти бря?
    Господари на ефира започна като умряло предаване в една стаичка с едно бюро и два стола по ТВ 7Дни с водещи Зуека и Малин, тогава обаче беше наистина забавно, тогава разследванията се излъчваха два пъти седмично(може и три пъти не си спомянм с точност) разследващите журналисти бяха Дейвид Славчев и Васко Мавриков(Приятно ми е Мавриков).
    После вие намазахте предаването с халва и то стана няма такава пародия. Затова и Дейвид и Мавриков се махнаха, и дойдоха позьорчетата Боби Ваклинов и СИЕ които трябваше умело да манипулират общественото мнение и се справяха добре до издънката на Димитър Върбанов.
    Отделно от това неведнъж сме виждали клипове от купоните на предаването с учестието на Цецо Партамента и министри и депутати от ГЕРБ тъй че ясни сте.
    Ще добавя и, че в ютуб има видео направено от ютубър който е направил опит да посети офиса ви за да потърси вашата позиция по въпроса за скандала с Върбанов, а отношението на Боби Ваклинов към него е меко казано арогантно и пошло и изобщо не подхожда на идеята на предаването.
  • 30 Дида

    20 7 Отговор
    ТАКА ИМ СЕ ПАДА! Аз съм много разочарована от тях, защото са разследващи журналисти избирателно, на който си искат и срещу когото им стиска! От 10 години насам съм им писала 5 пъти с молба за помощ заради измама от строителна фирма Буюкстрой в Бургас, която измами много хора, включително и мен, като ни препродаде апартаментите, за кото бяхме платили 50% на зелено на трети лица. Прехвалените и измамни "разследващи журналити" от Господари на ефира не си направиха труда да ми отговорят, а какво остава да ни помогнат. Така че, дани никога не види бял сват това измамно предаване!
  • 31 Манипулатори

    19 9 Отговор
    Истинското име на тази боза трябва да е ла-нари на ефира.Видя се как създавате "новини" , търкаляйки се по земята.Гнусни арменски мошеници.
  • 32 Фред

    4 1 Отговор
    Колкото и да им казва народа, че бг депутатите за нищо не стават толкова по непукисти стават
  • 33 Иван

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Черна Врана":

    Поръчкови журналисти,ако въобще са журналисти.
  • 34 Ивелина

    9 14 Отговор
    Честит рожден ден, Господари на справедливостта, нека вашето предаване да продължи да съществува напук на политиците!
  • 35 Bubi

    15 4 Отговор
    Тия не стават според общото мнение-били измамници палячовци и т.н.Ами огледали ли сте се тези които ни управляват какви са-навързани като свински черва.Само че разликата е в това,че Господарите не е задължително да ги гледате,а от ония горе зависи живота на хората които живеят в България
  • 36 Иван Йоцов

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Черна Врана":

    Другарке, това са хората които изразяват свободно нашето мнение,.... виждам,че и вашето.
    Защо тогава ги плюете!!!!!????
  • 37 Патриот

    8 12 Отговор
    Смело напред господари,народа ви иска тия мишки дето плюят всичко ,ги забравете това си е наша Българска черта ,за работа никви ни няма ама да плюем ооо номер 1
  • 38 LEGIONARIVS

    8 9 Отговор
    Чакаме ви с нетърпение! Тея жалки души които ги плюят да кажат на колко хора са помогнали през животчето си? Със свалянето на това предаване се ДОКАЗА ТОТАЛНОТО потъпкване на свободата на словото и истината в медийте! Банкянския дерибей май ще губи избори вече, много се взеха на сериозно и не знаят, че изведнъж недоволството ще ги зарине като лавина! НИКОЙ от нас не е гласувал за когото и да е за да му тъпчат свободата!!! Пътници сте
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Анализатор

    7 4 Отговор
    Това предаване е накацано от мухи.
    Който иска да си го вкарва в къщата. Аз отдавна съм го обявил за "мърша". Ако ще го пускат пак, за което се съмнявам, ще извадя бутона на дистанционното за този канал, за да не го пуснем случайно и после да не мога да почистя.
  • 41 hinkel

    6 3 Отговор
    кой ли ги гледа тия лиглювци???
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 АВТОТО

    9 1 Отговор
    Гаден арменски продуцент, лаком с водещи - единия с профил на Баба Яга другия цял живот ни занимава с неговата ковренска приятелка междувпрочем и тя ководеща - помия
  • 44 Нидялку

    7 1 Отговор
    Как може тоя измекяр да се изказва така, създал бил... я пак това е по италиянски формат. Ти и брат ти нищо не сте създали, долна арменска пасмина! Всичките ви продукции са по световни формати, където плащате като попове за да ползвате формата! Отделно господарите са толкова поръчкови и платени, че си нямате и на представа!!! Разследваща журналистика отдавна няма в България, не се правете на такива каквото не сте! Обслужвате интересите на властта и мафията и се радвам, че ви спряха!
  • 45 Нидялку

    4 1 Отговор
    Как може тоя измекяр да се изказва така, създал бил... я пак това е по италиянски формат. Ти и брат ти нищо не сте създали, долна арменска пасмина! Всичките ви продукции са по световни формати, където плащате като попове за да ползвате формата! Отделно господарите са толкова поръчкови и платени, че си нямате и на представа!!! Разследваща журналистика отдавна няма в България, не се правете на такива каквото не сте! Обслужвате интересите на властта и мафията и се радвам, че ви спряха!

    Коментиран от #49

  • 46 Нидялку

    5 0 Отговор
    Как може тоя измекяр да се изказва така, създал бил... я пак това е по италиянски формат. Ти и брат ти нищо не сте създали, долна арменска пасмина! Всичките ви продукции са по световни формати, където плащате като попове за да ползвате формата! Отделно господарите са толкова поръчкови и платени, че си нямате и на представа!!! Разследваща журналистика отдавна няма в България, не се правете на такива каквото не сте! Обслужвате интересите на властта и мафията и се радвам, че ви спряха!
  • 47 Истина ама друг път

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "справедлив":

    Абе и те са си мизерници, ония пелтечештия как се търкаля пред един склад за оскар, или си забравил, един дол дренки са всички, ако мислиш че ще излъчат нещо което разкрива схема на Маги или Джуди или приближените им много се лъжеш, дожре че ги хващат длучайни камери отвреме на време та лъсне истината какви боклуци са и те!!!
  • 48 Стойчо Караилиев

    6 0 Отговор
    Интересното около тях е, че мой познат е споделял как като им се обадил за проблем, те го отрязали веднага, но след като настоял с думите, че нали търсят справедливост и т.н. те му поискали пари, за да отидат да снимат и излъчат материала. Това какво ви говори?
    Поредните смешници!
    Нищо сериозно не са разкрили!
    Та нали ако се вмешат в сериозната политика и сделки, и покажат големите кражби и корупционни скандали, ще изчезнат моментално. Помните ли бомбата пред дома на журналиста от Нова тв?
    Тези на какви се правят? Само реват и се правят на ощетени.

    Коментиран от #52

  • 49 Георги Караушев

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Нидялку":

    Зуека и Димитър Рачков преди години бяха в предаването на Слави Трифонов Хъшове и още от преди това бяха в предаването Ку Ку а братята Халваджиян тогава бяха продуценти на една вече не съществуваща поп фолк телевизия
  • 50 Смешници

    4 1 Отговор
    ГОСПДАРИ НА ПАРОДИЯТА. Къде ви е честния репортер Митенцето Върбанов. Дето ви направи на смях пред 7 милиона БЪЛГАРИ. Че и така платени и удобни репортажи само за вас. Колко хиляди сигнали не сте излъчили, а уж сте за правдата и истината.
  • 51 Митю

    7 1 Отговор
    Вярно, че Митко Въбанов манипулира материала и излъга цяла България. Но не се ли замисляте дали не му е наредено да направи така. След като разбраха, че има видео запис от деиствителната ситуация излязоха с позиция, че Върбанов сам си го е измислил, ей така за да наклепа фирмата. Да да ама не! И за миг не съм си и помислял, че репортер като с него с толкова голям стаж в предаването ще си го позволи и ще направи нещо което не е съгласувано с продуцента или прекият му началник в продукцията. За мен почти всички репортажи за платени, като в редки случай има репоратажи за запълване на ефирното време!
  • 52 Отвратен

    8 1 Отговор

    До коментар #48 от "Стойчо Караилиев":

    Знам отвътре начина на работа. Зрителя си плаща заснемането и поема юридическите проблеми след излъчването. Бате Маги получава безплатно материала и прибира 50 бона на излъчване. А лапнишараните се кефят и злорадстват, без да се усетят че му пълнят гушката.
  • 53 Ненчо малката мисирка

    7 3 Отговор
    Малко и за едно друго "шоу"...

    Кога Рачков и тоя който го е накарал да се подиграва с великият Фреди Меркюри ще понесът назателна отговорност? Това шоу не е за имитации а за подигравки. Всички образи са изопачени - космати, брадати, дебели, изкривени и всичкото това с цел да се усмее образа и човека. И това всичкото с една единвена цел реитинг. Шоуто е по формат и е само въпрос на време да се усетят и да им го отнемат - заради не спазване на правилата!
  • 54 1234

    5 2 Отговор
    Поредните подлоги на властимащите!
    Платени журналя!
  • 55 попов

    5 4 Отговор
    така е който не играе по свирката на цоко и боко няма ефир и така ще изгонят и малкото кадърни хора в българия корупцията е официална държавма политика неофициално
  • 56 БАРС

    2 2 Отговор
    Да отидат в АЛФА тв гаранция щте им създадат комфорт
  • 57 Анализатор

    2 0 Отговор
    Тия се опитват да се хванат за нещо, но тоалетната чиния е гладка и хлъзгава. А отгоре се чува грохота на пуснатата вода. Сбогом Маги, ние ще отмъстим за теб! Мислено сме с тебе, но не можем да ти подадем ръка! Бълбук, бълбук
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Кеворк Яшхуян

    0 1 Отговор
    Мммммдаааа.... Вадеха се кирливи ризи избирателно... Кой колкото си плати... А лично мен много ме дразнеха крясъците и онези ¥руспии дето се чекнеха...
  • 61 п курвгъзян

    0 1 Отговор
    За каква справедливост говори този арменец? Всички знаем как разследвате: който плати повече, неговите конкуренти ги оплювате по всякалъв начин ... с монтажи на пребити репортери и всевъзможни грозни трикове, Ятаган за цялата ви гнусна пасмина