2 Април, 2019 12:44 4 249 5

Милко Калайджиев с фурор и победа в образа на Папи Ханс (ВИДЕО)

  • милко калайджиев-
  • победа-
  • папи ханс-
  • шоу-
  • като две капки вода

Още с появата си певецът вдигна на крака журито и публиката

„Казах на Папи Ханс: Да беше написал по-малко думи!“, пошегува се Милко Калайджиев, който в последното издание на шоуто "Като две капки вода", грабна победата в зеления костюм на изпълнителя на „Суперпалав“.

„Трябва да държи прелъстителен поглед, в стила на Хю Хефнър“, беше съветът на Папи Ханс към попфолк певеца, който е един от приятелите му в шоуто. Силата на хумора и доброто настроение, около които двамата се обединиха, бяха потвърдени от публиката и безспорната победа.

Една от най-разнообразните вечери в седмия сезон на уникалното шоу за преобразявания предложи вариация от образи, стилове и противоречиви оценки.

„Азис е много различен и ексцентричен. Беше ми трудно с този образ“, заяви Тита, която се върна в ранната кариера на попфолк идола. Предизвикателство се оказа и образът на Bon Jovi, който беше новата задача на Стефан Илчев.

„Ти си откритието на този сезон!“, категорична беше Саня Армутлиева след появата на Мария Илиева като Веселин Маринов. Специалният гост на журито допълни, че певицата винаги има с какво да изненада публиката.

Петя Буюклиева изпя в оригинална тоналност песента на Валя Балканска, което й донесе и похвала от голямата българска певица:

„Представи се отлично! Нека да има наследници за тази музика!“.

Сред пламъци и метал Деси Добрева се преобрази в Тил Линдеман — вокалът на Рамщайн.

Певицата получи определението брилянтно изпълнение от женската част на журито и съвет от Фънки да разучи индустриалния рок.

Папи Ханс се появи с втори женски образ в ролята на носителката на 10 награди „Грами“ — Тейлър Суифт, а Дичо изпълни една от незабравимите арии на Андреа Бочели.

Следващата седмица Папи Ханс ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров, а Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов. Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието — Адел, а Мария Илиева ще се посвети на Аеросмит и песента към филма „Армагедон“. Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес. Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от култовите парчета на Фърги, а Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не Не

    7 2 Отговор
    Това са кумирите на сегашното поколение- милко , азис ,папи ханс.Боже слез и си прибери версиите.
  • 2 Лорчето от красивия град!!!!!!

    2 3 Отговор
    Амбициозен е бат Милко и затова е печеливш в живота...!!! На никого не чака...!!!
  • 3 Alpha_Lone_Wolf

    0 0 Отговор
    Може ли да прикачите видеото от вибокса, тия ще ми издухат интернета на телефона за секунди. В клипа има един дебелак, който иронизира Фънки, при бат Милко има ли го?

    Коментиран от #5

  • 4 Румцайс

    1 1 Отговор
    Бат Милко, колко си сгрешил досега, че. не си направил такава прическа, щеше да свалиш.поне 501 млади и красиви българки.... ти пак си ги сваляш, немаш никакъв проблем....!!!
  • 5 Bubbles

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Alpha_Lone_Wolf":

    На мен ми казва че не е достъпно на моята територия, WTF с български VPN съм.