Last news in Fakti

16 Април, 2019 14:19 47 211 27

Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)

  • катето евро-
  • актриса-
  • книга-
  • премиера-
  • нова книга-
  • любен чаталов-
  • катерина евро и още нещо-
  • катерина евро

Премиерата на втората книга на актрисата потопи присъстващите в море от спомени и смях до сълзи 

Вкусна баница, кампари, червено вино и звезден букет от приятели се събраха за премиерното представяне на новата книга на Катето Евро, което се състоя в НДК в четвъртък вечерта. Това е втората книга, която актрисата пише. Тя носи заглавието "Катерина Евро и още нещо" и разказва за живота на най-добрата готвачка в българското кино и най-добрата актриса сред кухненските шефове.

Гостите на Катето Евро разказаха многобройни пикантни и любопитни спомени с дейното участие на актрисата. Но най-голямата бомба безспорно хвърли самата тя — с уникалното признание, което направи, разказват от сайта show.blitz.bg.

На Катя Евро, облечена в отровно зелено, бе изключително трудно да изпълнява мисията си на водещ, заради мощния наплив от желаещи да грабнат микрофона ѝ и да разкажат нещо за любимата си приятелка.

Разбира се, най-развълнувана от всички бе самата авторка, която изрече прочувствено слово. В изповедта ѝ имаше смях по лудата младост и сълзи — за близките, които вече ги няма.

„Аз съм имала няколко мечти в този живот и те се сбъднаха. Първата беше да ми дойде менструацията, защото на шестнадесет години още нямах. След това веднага исках да имам дете. Майка ми ме успокояваше: „Изчакай малко, ще се ожениш и ще стане”. След това исках да имам най-голямата любов на света. Имах я, това е моят съпруг Жорж, бащата на сина ми Сашко. После мечтаех да стана актриса. От малка го исках, но нищо не правех. Чаках някой да ме покани и да играя главна роля. Бях манекенка, идваха хора, канеха ни да се снимаме във филмите им. Аз обаче, винаги питах: „Каква е ролята?”. Ама малка… „О, не… Обадете се, като имате голяма…”.

Така, след като през кастинг са минали повече от двадесет млади актриси, студентки, манекенки, балерини, режисьорът Людмил Кирков избира Катя за ролята на Рени във филма „Оркестър без име”.

Така мечтите започват да се сбъдват: става актриса, омъжва се, но следва друга драма и нови реки от сълзи: причината е, че три години след сватбата си семейството няма дете. Най-после и този проблем е решен. Ражда се синът ѝ Сашко (актьорът Александър Кадиев, б.а.), грозно, нефелно, две кила и двеста, както го описва майка му. Надеждата, че ще има момиче, рухва. Но с идването на бял свят на внучката ѝ — и тази мечта е вече факт.

„Познавам я от твърде млада. Няколко години, след като бе загубила своята девственост, беше много неопитна и никой не знаеше дали от нея ще стане това, което е в момента”. — Така започна своя спомен Георги Мамалев. И продължи: „Ако хората се замислят върху това, което е постигнала Катерина Евро, те трябва да се изправят и да ѝ ръкопляскат. Тя е преживяла много тежки неща. И израсна. Не е завършила ВИТИЗ няма академично образование, за да има подкрепата на преподаватели и режисьори, а влезе в киното с трясък.”

И в театъра Катя Евро дебютира направо в дълбоката вода: Шекспир, „Дванадесетата нощ”. За ролята на Оливия режисьора Мариус Куркински без никакво колебание избира нея. На сцената са още с Георги Калоянчев, Тодор Колев.

Към това време се върна един от нейните партньори и продуцент на спектакъла Камен Воденичаров: „Едно от сериозните качества на Катя е отговорността”, заяви Камен Во. Когато тя каже „ДА”, това значи, че 100% от обещаното ще бъде изпълнено, че ще вложи в това цялото си сърце. Така беше и с пиесата „Дванадесета нощ”. Вярно, че имаше мигове на съмнение, дори беше решила, да се отказва, но с Куркински успяхме да я убедим да остане. Щастлив съм, че успяхме да направим това прекрасно представление.", завърши разказа си Воденичаров.

За Виктор Калев водещата каза, че той толкова обича Катя, че е готов да й даде левия си бъбрек или жлъчката, пълна с камъни. Той не потвърди точно това, но разказа, нещо твърде интересно: „По време на лют купон към компанията се приближават хора, които продават цветя. Групата е голяма има момчета и момичета, в този момент Катя се провиква: „Ами, те вече спаха с нас, няма нужда да предлагате, няма да купят.

Любо Четалов пък бе представен като партньор от последния филм, в който участва Катя „Пътуващо кино” на режисьора Илия Костов. Двамата са заедно и в още една лента на същия режисьор „Време за жени”.

А ето какво си спомня Чаталов: „Преди много години на фестивала във Варна в хотела ми казват, според списъка ще спите с К. Евро. Но това е Катето. Тя е жена. Така сме го написали, мислехме, че е мъж”. Евро не приема драматично конфузната ситуация. За да не настанят в стаята й някоя досадна артистка, тя прибира в спалнята своя колега, но му поставя условие: „Ще спим заедно, НО… но без такива работи. Нали сме приятели”.

„Всяка сутрин”, разказва Чаталов, — аз се обръщах към стената, правех се на заспал или се опитвах да чета някаква книга. В това време Катя ставаше, къпеше се, обличаше и така цяла седмица… Но на последния ден, на коктейла, същата тази Катя се разхождаше и говореше: „Абе, този цяла седмица спа при мене, как не каза нещо да направим”.

Журналистът и приятел на актрисата Георги Милков пък сподели, че също е имал детски мечти, свързани с Катето Евро. Някой от тях дори се сбъднали, но разказа му бе от времето, което е бил млад журналист.

Веднъж в Южния парк той видял кулокран за скачане с бънджи. Веднага отишъл и написал дописка: „Катето Евро скочи с бънджи”. После ѝ позвънил: „Кате, ще скочиш ли с бънджи, защото вече съм го написал в дописка. В името на честността на журналиста Катето наистина отива и скача.

Малко преди края на вечерта, направо от представление, на премиерата на книгата пристигна и синът на авторката — Александър Кадиев.

Като за финал той прочете хвалебствено слово за нея, в което вметна и забавен свой спомен от детските си години: „Като малък много мразех майка ми да я няма. Дебнех, когато има участие по телевизията или радиото и веднага звънях по телефона: „Добър вечер, мога ли да задам въпрос на вашата гостенка Катерина Евро?”, а водещият ми казва: “Разбира се, слушаме ви” и аз питам:„Майко, кога ще се прибираш?”.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максим

    97 3 Отговор
    "Оркестър без име" - уникален филм, най-вече заради уникално подбрания актьорски състав ... всеки е в точната роля и като че ли играе себе си!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Колчо Слепеца

    78 2 Отговор
    Да, филмът е страхотен , но днешните млади едва ли ще го оценят? А Катето...кво парче е във филма ....? Но синът и не ме кефи (((
  • 4 хи хи

    31 6 Отговор

    До коментар #2 от "Mario вулканизаторa":

    В мокрите си сънища ли
  • 5 Марко

    60 11 Отговор
    С един филм голяма актриса стига бе. Когато лижеше задника на Азис беше пълно падение.
  • 6 Буко Баламата

    71 15 Отговор
    Тая женица и нефелното и синче защо непрекъснато ни ги натрапвате.
  • 7 Рамбо

    43 22 Отговор
    Euro-то е ГОЛЯМ ПАРЦАЛ !!!!!!!!!
  • 8 леееееееееееелееее

    34 15 Отговор
    Ето това е нагледен пример какво е СТАРА ЧАНТА. Ако децата Ви питат - показвате!
  • 9 Саша барон коен

    35 10 Отговор
    Много се бъркат ,че има само 1 роля! Ми я се поразтърсете в нета,да видите, че освен там партнира на Попандов и в ,,Равновесие,, 1983 отново на тандема Кирков - Стратиев! Има роли също така в ,,За къде пътувате,, 1986 реж Р. Вълчанов, ,,Мярка ьа неотконение,, реж М Вапцарова, ,,Искам Америка,, ,,Бързо, акуратно, окончателно,, и т.н. нема какво да ги изброявам другите, Всеки ще ги види.....!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай Хой

    8 13 Отговор
    Руса циганка :D
  • 12 Киро

    20 6 Отговор
    Катето си го обичаше повече от хляба... Имаше някви турнета преди години, дето имаше коментар от персонала - "тва лято Катето си отеба на млади момчета". Ми кво, като за последно, лошо няма. :)
  • 13 Един

    9 6 Отговор
    То на тези години все е хубаво да ти притопли нещо, ама после като вземе да изстива ти става ясно, че си се подмокрил!
    Не е присъщо на такава възраст да се рекламираш с "горещи" моменти! // Виж ония там Гани и ... те само това могат!//
  • 14 читател

    5 2 Отговор
    Нсй ми харесват всичките артисти в "оркестър без име" просто подбрани.
  • 15 читател

    6 2 Отговор
    Нсй ми харесват всичките артисти в "оркестър без име" просто подбрани.
  • 16 пластик

    9 5 Отговор
    Ох милата така се е дръпнала, че чак не прилича на себе си. Това е съвсем различна физиономия.
  • 17 Хиксара

    9 5 Отговор
    Дали е описала времето, когато продаваше кокаин на псевдо-звездите?
  • 18 Катанска

    4 7 Отговор
    Харесвам хората, които са естествени, откровени, непринудени и неподправени. Катето Евро е такава в моите очи/не го натрапвам на другите/. Харесвам я, поздравявам я. Оценявам факта, че не се опитва да идеализира образа си, да премълчава и замазва, както биха постъпили мнозина. Поднася нещата с чувство за хумор и с усмивка и предизвиква усмивка. Да е жива и здрава.
  • 19 Гост

    5 10 Отговор
    Катерина Евро е пословична с два факта от иначе скормната си биография- че е актрисата с една единствена изиграна роля в киното, на за сметка на това много второстепенни роли изиграни в леглата на заможни и не чак толкова господа, и второто е- че е постоянно подгизнала в някакъв алкохолен дилириум. Физическите белезите от алкохола дъртия лисугер успя да поприкрие безплатно подлагайки се на уж разкрасителни процедури в шоуто пълна промяна преди години, но менталните такива личат и до днес и вероятно са се изродили в графомания, плод на която е и тази книга. Колко нескромно да пишеш книжка за себе си самата, и на дърти години още да се наричаш с умалително "Катето", невзирая на пачие крак и сбабичосаната си осанка.
  • 20 Лили

    8 7 Отговор
    Тази дърта чанта не се спя. Голяма актриса, голяма готвачка, водеща и писателка😁😁😁. Що не си седни на търтия гъз ами навсякъде се навита.
  • 21 Фами

    5 2 Отговор
    няма ли млади актриси, които дабъдат в журито на "България търси талант", както и в "игрите на звездите".До кога ще гледаме навсякъде Катерина Евро- готварчак, водеща, жури, питателка и т.н
  • 22 катето евро

    8 2 Отговор
    Махайте я от ефир тая бабишкера Катето Евро бе, кви са тия гнусотии дето пишете, тая бабушка е за село! Чао!
  • 23 Валера

    2 1 Отговор
    Навремето, на баровски купони я хранеха само с шоколад!
  • 24 Валери Станков

    6 2 Отговор
    Катерина Евро не е никаква актриса!
  • 25 Лина

    9 1 Отговор
    Омръзна ми от физиономиите на майка и син.Оляха се .Която и програма да превключиш,все ще видиш някоя крокодилска физиономия.Но те не са виновни.Виновни са тези които ги толерират.Те ли са най талантливите?За какъв талант говорим!?Пълни бездарници.Лигави до безкрайност.Дано скоро да ги скрият от ефира.
  • 26 Хели

    9 3 Отговор
    Познавам Катя още от дете. Живеехме на една улица. Учехме в едно училище, играехме в един двор, даже веднъж бяхме заедно на лагер. Още тогава беше ясно че един ден ще бъде известна. Красива, обаятелна, очарователна, непринудена, великодушна и забавна. Просто уникална! От десетки години не живея в България, не съм гледала нито едно нейно шоу, освен първия й филм Оркестър Без Име. Изобщо не се учудвам че е толкова популярна. Тъжно е че толкова хора я мразят без да я познават. Само защото е на години и не иска да се пенсионира?! Да е жива и здрава още много години.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.