Last news in Fakti

27 Април, 2019 09:50 14 174 14

Мелания на 49 - какво не знаем за жената до Тръмп (СНИМКИ)

  • мелания тръмп-
  • доналд тръмп-
  • първа дама-
  • сащ-
  • америка-
  • президент

Първата дама на САЩ отпразнува 49-и рожден ден

Мелания на 49 - какво не знаем за жената до Тръмп (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отбеляза 49-ия си рожден ден. Въпреки че е съпруга на най-известния мъж в света в момента, голяма част от личната ѝ история остава скрита. Мелания разкрива малко и все избрани подробности за себе си, за семейството си, за образованието и кариерата си, предава Нова телевизия.

Тя е родена на 26 април 1970 г. в град Севница, Словения. Започва да работи като модел, когато е едва на 16. Твърди, че има висше образование. Журналистически проверки обаче показаха, че е следвала архитектура и дизайн, но е прекъснала учението си, за да замине за Милано и Париж и да се отдаде на модата. Мелания говори пет езика – словенски, английски, френски, сръбски и немски.

Мелания на 49 - какво не знаем за жената до Тръмп (СНИМКИ)

Става американска гражданка през 2006 г. и споделя, че за нея това е огромна привилегия. Тя е едва втората стопанка на Белия дом в историята на САЩ, която не е родена в страната.

Запознава се с Доналд Тръмп през 1998 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 г. Сватбеното им тържество в Палм Бийч е пищно и бляскаво, а роклята на булката - дело на модна къща "Диор", струва 100 000 долара.

Мелания на 49 - какво не знаем за жената до Тръмп (СНИМКИ)

Докато изготвял профил на Мелания, журналист от списание "GQ” направил шокиращо откритие. Първата дама има полубрат – незаконен син на баща ѝ Виктор Кнавс. Денис, който вече е над 50-годишен, се появил на бял свят преди Виктор да се ожени за майката на Мелания. Търговецът на коли обаче така и не признал сина си. Започнал да плаща издръжка на майка му, едва след като тя доказала пред съда с ДНК тест, че Денис е негово дете. Понастоящем той живее в Словения.

Мелания първоначално не признавала, че има брат. След разкриването от медиите на документи от съда обаче, бившият модел казала, че не е разбирала правилно въпросите по болната за нея тема и споделила, че "от години” знае, че има брат.

Мелания на 49 - какво не знаем за жената до Тръмп (СНИМКИ)

Мелания признава, че синът ѝ Барън е същинско копие на баща си. Споделял неговите интереси, като голфа, например, и дори следвал модния му стил. 9-годишното момченце обичало се облича официално с костюми и вратовръзки. Копирал обаче и поведението на баща си – това на истински шеф.

Мелания на 49 - какво не знаем за жената до Тръмп (СНИМКИ)

"Наричам го "мини Доналд”. Той уволняваше свои детегледачки, както и някои от домашните ни помощници”, разказва Мелания в интервю от 2011 г. И добавя, че изгубилите работата си, бързо били връщани на позициите си – пак от малкия Барън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето от красивия град!!!!!!

    32 7 Отговор
    Тази жена, с тази биография си заслужава живота , дори като на президентша...!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Курво грозна

    11 26 Отговор

    До коментар #1 от "Лорчето от красивия град!!!!!!":

    Мелания Тръмп има Трипер

    Коментиран от #4

  • 3 Събинче

    25 3 Отговор
    Тази на всеки казва,, курва,,, възрастна е а обижда като хамалин, завижда на всяка красива жена... защото усеща, че живота и си отива безвъзвратно...!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    28 3 Отговор
    Краката на мини Доналд са му игрек хикс.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 AMG

    14 1 Отговор
    Огън е!
  • 9 Бай Доналд

    15 5 Отговор
    Работата на Мелания е да ми вдига меката чушка..........

    Коментиран от #10

  • 10 Рошко

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Доналд":

    Напънала се е тя да вдига на Дони капчука ,сигурно преди лягане ако си лягат заедно,пие хапчета против гадене ,фризьора и е турчин ,тъй че тва се казва живот
  • 11 Морук

    13 3 Отговор
    За нея се отнася вица за любимите животни на една жена,ягуар в гаража ,норка в гардероба,тигър в леглото и една маймуна да плаща за всички гореизброени,коя ли е маймуната😀😀😀😀,?
  • 12 Paxnas

    6 1 Отговор
    Точно,за Мелания се бях замислил.
  • 13 Някой

    8 3 Отговор
    Оставете жената намира! Да не би да й е лесно? Държи се достойно. А родният й град в Словения е много приятен, като всичко в тази красива страна с мили хора. Между другото, майка й също е хубава жена, все още.
  • 14 1944

    0 0 Отговор
    за путина няма как да пишете. може за някое руско момченце от любимите на евразийския султан.