Last news in Fakti

13 Май, 2019 10:28 4 375 13

Ицо Хазарта проговори за първия си самостоятелен албум

  • ицо хазарта-
  • дебют-
  • самостоятелен албум-
  • първи-
  • нов проект-
  • рапър-
  • ъпсурд-
  • бат венци

Рапърът споделя, че не се притеснява от този дебют тъй като в него участват...

Ицо Хазарта за първи път прави албум без Ъпсурт. Рапърът сподели любопитни подробности за новия си проект, наречен "Неправилен рап", в който отново са замесени стари познайници, макар и в сянка.

През февруари излезе видеото към една от песните в него. "Браво" се превърна в истински хит, а към днешна дата клипът има над 8 милиона гледания в сайта за видеосподеляне YouTube.

В интервю за bTV той споделя, че "подготовката (на соловия албум) върви добре, с много леко закъснение. Както един бивш министър-председател, цар беше казал: "Накрая всичко се прави на изкуствено осветление". И при мен е така. Станаха нещата, както исках.".

Макар това да е един вид дебют за Хазарта, той не се страхува и не се притеснява.

"Страховете са за слушателите. Аз моята работа съм свършил в студиото. Слушателите може да се страхуват, да си купят албума и да се окаже, че страховете им са били напълно основателни. Нямам претенции, че е нещо велико, но е нещо мое", уточнява той.

По думите му, албумът е направен, както всички албуми на Ъпсурт. Музиката е на бат Венци, а текстовете са негови. И макар почти всичко да си е същото, Ицо е убеден - "Исках да направя нещо мое". Останалите са реагирали с разбиране към решението му. Затова именно и основният "виновник" за музиката в албума е именно Венци.

Ъпсурт има планирани концерти 6 месеца напред. Що се отнася до албума на Ицо Хазарта, то вече има доста запазени дати в София, Варна и Пловдив. "На мен ми харесва като го слушам и това е най-приятния момент.", споделя рапърът.

Музикантът си припомня и първите опити да пише текстове за рап песни. Годината е била 1996, но до 1998 г. и той не иска да си спомня какво са представлявали. Допълва, че и досега се случва някаква "греда".

"Класическата гимназия промени отношенията ми към езика. Наред с това, че майка ми ме е възпитала към отношение към книгите. Аз работя с езика. Харесвам българският език, той ми даде всичко.", уточни още Ицо. Що се отнася до времето, когато е бил ученик, музикантът се определи като "предимно отсъстващ".

"Заниманието с музика никога не изглежда сериозно на никой родител. Не съм от музикално семейство. Моята дъщеря миналата година ми даде една книга - "Вината в нашите звезди"- доста тъжна. Не очаквах да ми хареса. Все пак момиче на 13 години ми даде това четиво. Избягвам да натрапвам своя избор на книги на децата ми, защото те живеят в друго време. Тяхното детство не е моето.", разказа още Хазарта.

Официалното представяне на "Неправилен рап" ще е на 18 май в известен столичен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 856

    29 1 Отговор
    Браво Ице. Няма само да 'абат кислорода.
  • 2 Така си е

    31 1 Отговор
    Ицето е готин тип и текстовете му са доста смислени.
  • 3 Респект...

    8 10 Отговор
    Щом си завършил класическата, никакъв проблем в живота, много не си ми в музикалния списък... но заради един човек, ще те слушам, има и по зле от тебе, споко...!

    Коментиран от #4

  • 4 Scout for funn

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Респект...":

    Единият който е по зле от него си ти !

    Коментиран от #5

  • 5 Пелтека

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Scout for funn":

    Не мисля, бях добре, докато не ми се появи ти с ромската си мутра...! Как е детето-мъж, слуша ли..? Да не те мисля поне тебе...!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ved

    2 8 Отговор
    Тоз пак кое . Като чуя рап и ми се драйфа, това ако е музика.🎸🎸🎸🎸🎸😈😈😈😈💣💣💣💣💣💣💣🚾🚾🚾🚾🚾. Само див рок и нищо друго. Останалата музика е повърна и гадост

    Коментиран от #8

  • 8 Scout for funn

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ved":

    Е ако не знаеш кой е Хазарта се предполага си живял в на баба ти курника и си слушал само на баба ти кокошките

    Коментиран от #11

  • 9 Боздуган

    4 1 Отговор
    А бе не знам за вас, ама аз ще съм на партито в Лондон с Хазарта...

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Scout for funn

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Боздуган":

    А е това вече е приказка !
  • 11 Ved

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Scout for funn":

    Живял съм доста от тебе , и знам кой е тоз . Просто си казах мнението , за тази , недоносена музика наречена , рап.
  • 12 Гост

    2 2 Отговор
    Егати текста , няма никакъв смисъл, а музиката някво пособие .💣💣💣💣👎👎👎👎👎
  • 13 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Боздуган":

    Що ще ходиш да си даваш парите на вятъра.