Last news in Fakti

13 Май, 2019 10:47 10 495 13

Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния (СНИМКИ)

  • цеци красимирова-
  • сватба-
  • майкъл струмейтис-
  • замък-
  • каталуния-
  • 300 гости-
  • пищна церемония

Бившият модел се омъжи за американския милионер с руски произход Майкъл Струмейтис

На 39 години бившият модел Цеци Красимирова мина под венчило на пищна сватбена церемония с руски размах в старинен каталунски замък.

Тя се омъжи за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в курорта Ситжес пред 300 свидетели.

"Най-накрая се открихме и заедно сме по-силни, отколкото разделени! Майк, обичам те завинаги", обяви Цеци след церемонията.

Булката облече масивна бяла рокля, обсипана с нежни пера. Шлейфът е дълъг близо 4 метра. Тоалетът сякаш е вдъхновен от темата на модния бал "Мет гала", където много знаменитости, сред които и Джоан Колинс, заложиха на приказни рокли с пера. Костюмът на Майк Струмейтис - класически фрак, е дело на близкия му приятел Том Форд.

Над 6 месеца манекенката приготвя собствената си сватба до последния детайл. Това разкри близкият ѝ приятел и световноизвестен модел Мариан Кюрпанов. Той е в сватбена треска и предава почти на живо събитията "зад кулисите", както сам нарича "репортажите".

В огромната градина на дворец, нает за венчавката от младоженеца, кипи изискан коктейл. Организацията на събитието е оценена на над 1 милион евро, а Майк и Цеци са поканили най-близките си познати да нощуват през целия уикенд в пищната сграда. Постройките към нея са от 13-и век, когато са били поддържани от августински монаси. През 19-и век е дозастроена, за да изглежда в сегашния си вид и гостите да се чувстват като част от антуража на Великия Гетсби.

"Знам колко усилия положи Цеци в последните няколко месеца. Искаше сватбата ѝ да е невероятна, несравнима. И, както виждате, организацията е великолепна", коментира на английски Кюрпанов.

Събитието е сочено за Сватба на годината и започна в ранни зори в неделя със скъпо пенливо шампанско. Върху етикета на бутилките има снимка на младоженците, а социалните мрежи вече преливат от хаштага "сватбата на Майк и Цеци".

На брега на морето, пред очите на над 300 гости, манекенката започва новия си живот на омъжена жена. В програмата се включи ансамбъл "Българе".

От историите в Instagramна дизайнера Евгения Борисова, която уши роклята на булката, научаваме, че освен замъка, крайморският град е пълен с музеи и бутикови заведения за хранене. Тя също пристига по-рано, за да помогне в стайлинга на младоженката. Неотлъчно до Цеци в последните дни на трескава подготовка е сестра ѝ Даниела, както и една пораснала хубавица - дъщеря ѝ Джудит.

В последните дни преди сватбата Цеци потвърди тези свои думи, като се появи в социалните мрежи с кожени одежди и черна тениска "Сватбата на Майк и Цеци". Красавицата не мина без традиционното моминско парти, на което присъстваха само най-близките ѝ приятелки. То се проведе в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    29 3 Отговор
    Скоро и тоя ще и бие шута, особено като разбере каква и е професията на тази мадам
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай

    19 1 Отговор
    Имах си аз да вземе някой с голф 2ка с 2 висши образования и да живеят щастливо в панелка със заплата 1100лв и топломери на радя тора !!!Ама поне ще имат честта да седят на фандъчето на пейките като си хванат чистото метро за по 8500лв без ддс на пейка :)))
  • 4 Биде

    28 3 Отговор
    Ей......., немам думи! Мина през леглата на кой ли не, простреляха я когато със Самоковеца беше тръгнала на пазар за ...диамантчета , продължи да бръмчи и най -накрая кацна на поредния богаташ - шаран и още със сватбата е почнала активно да му харчи милионите!

    Коментиран от #5

  • 5 Сватбар

    10 20 Отговор

    До коментар #4 от "Биде":

    Може-ХАРЧИ, това е! Що не ги харчиш ти милионите, а чек*иджийче на*кано? Аман от комплексари и завистници
  • 6 месара

    18 5 Отговор
    по CNN даже предаваха сватбата на живо, а в Каталуния този ден е определен за национален празник!
  • 7 Ввв

    18 2 Отговор
    Защо ни натрапвате проститутки постоянно?А,да,то друго важно няма
  • 8 Ика

    4 8 Отговор
    Нека има живи приказки бе,хора,каква е тая завист!Нека има щастливи! И нека не е рекламно това щастие,не всеки може да го постига...
  • 9 И си сигурен , че не е риалити?

    9 2 Отговор
    Както обичат да казват журналистите: пари за здравеопазване има, ама не се харчат правилно....
  • 10 Гост

    5 1 Отговор
    Ех Цеци Цеци,с кой не се покеци
  • 11 AMG

    1 1 Отговор
    Истинска любов!
  • 12 Ivan S

    2 0 Отговор
    Цецито е вече чесна. Уфициалну можи да оди с чирвена точка на челото. Горчиво! Ръзвълнувахса много
  • 13 Гост

    0 0 Отговор
    Мама беше на сватбата. Много е била хубава. И аз съм доволна, защото Цеци я е поканила, не се е големила и не е забравила онези, коите я обичат и не са завистници.