Last news in Fakti

7 Май, 2012 14:27 3 325 0

Джина Стоева обявява в ефир, че ще се омъжва

  • джина стоева-
  • омъжва-
  • обявява-
  • ефир

В новите епизоди на ободряващо забавната пародийна комедия на TV7 „Сутрешен блок”, които ще бъдат излъчени във вторник от 20:00, гастролират атрактивната Джина Стоева и едно гергьовско агне...
Сред обичайните за екипа на шоуто комични ситуации, Джина е посрещната меко казано странно от сплотения колектив: всемогъщата секретарка Вера „захапва" гостенката още от вратата, а продуцентът Хаджибеломорски е сигурен, че я е водил на почивка в Гърция. Певицата стоически устоява, докато не се сблъсква с най-голямата си почитателка – водещата Кети, с която имат еднакви фамилии, извор на гордост, изтъкван при всяко представяне на бившата ботевградска миска. Джина е провокирана да съобщи за първи път в телевизионен ефир радостната новина, че ще се омъжва, без да подозира колко разтърсена ще остане Кети от перспективата певицата да приеме името на бъдещия си съпруг. Та кой е чувал за Джина Дикова!
Междувременно, докато Тодор Колев си стяга куфарите за турне в провинцията, в „Сутрешен блок” се готвят за посрещането на Гергьовден. В офиса по заръка на продуцента Хаджибеломорски е донесено истинско живо агне и в резултат сред екипа избухва епична война. Групата на „месоядците”, любители на доброто чеверме, се изправя срещу защитниците на правата на животните. Острите словесни схватки прерастват в истински цивилизационен сблъсък. Ще бъде ли спасено агнето? Какво е соломоновското решение на Кети за изход от ситуацията? И колко точно струва лоялността на Пацо за каузата?
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА