Last news in Fakti

9 Май, 2012 09:19 6 000 3

Политик предлага майка и дъщеря на канибали

  • швейцария-
  • политик-
  • канибали-
  • майка и дъщеря

На кого са нужни врагове с приятели като тези? Осъждан за убийство швейцарски политик публикувал обява, в която предлагал на канибали да изядат съпругата и дъщерята на свой близък приятел, предаде БГНЕС.

Ханс Улрих Рудел – член на Консервативната партия, бе обвинен, че опитал да "извади от пътя" жената на свой приятел по време на неприятна битка за развод.

Обявата на швейцареца била от името на майката и дъщерята и гласяла: "Готови сме да се запознаем с джентълмени, които се интересуват от клане и ласки и биха искали да ни опекат на шиш". По време на разпита, проведен от полицията, Рудел по-късно обяснил, че "ласки" е дума за канибализъм.

Според известен таблоид, политикът получил десетки отзиви, но човекът, с когото се свързал, в крайна сметка се оказал полицай.

"Навън има колкото щете канибали", обяснил той пред властите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тито

    5 0 Отговор
    Абе тия на запад тотално изперкват вече--тя демокрацията им изпи мозьците.Политик в Швейцария!?!?!?!?!?........
  • 2 NO ONE

    3 0 Отговор
    Изроди, за съжаление са на всякъде около нас :(
  • 3 The Bear

    1 0 Отговор
    Прав е @1 - "демокрацията" не е правилният строй за устройството на една държава - тя е добра само за малцината, които живеят доста по-добре от другите. Видяхме, и други строеве които не са справедливи и подходящи според разбиранията на съвременният човек, но може би в бъдеще ще се наложи такъв строй, който не е "хуманен" или "демократичен", може би жесток, но пък природо-щадящ...
    Всички виждат, че хоратаа в развитите страни или живеят като овце, или изперкват, или са от малцината които живеят добре .... но докога...?!