25 Юни, 2019 07:00 20 293 0

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате желание да се впуснете в нови дейности и да разширите вече започнатите. Имайте предвид, че нещата наченати днес няма да са много трайни.

Телец

Сутринта ще сте малко разпилени и трудно ще се организирате, но следобеда ще сте напълно наясно какво точно трябва да правите, а при това ще получите и признание за това.

Близнаци

От работа няма да се отървете, но пък като видите резултатите ще сте удовлетворени от себе си. Вечерта можете да се повеселите с приятели за успешно приключилия ден.

Рак

Днес е много важно да направите добро впечатление. Работете безкористно и не се опитвайте да прехвърляте отговорността другиму. Не бързайте с изводите, защото още не всичко ви е ясно.

Лъв

Напрежението от сутринта ще се промени в енергичност следобед. Действията ви ще срещнат някои спънки, но не се отказвайте, в крайна сметка всичко ще стане, когато му дойде времето.

Дева

Високи цели сте си поставили днес, но дали са в хармония с вътрешния ви стремеж. Не правете нещо само и само да впечатлите някого, бъдете себе си. Ще действате значително по-отговорно и дисциплинирано.

Везни

Ежедневието ви ще бъде нарушено, а това малко ще ви разстрои. Действайте самостоятелно и не сменяйте често настроенията си. Внимателно прочетете пощата си, може да получите твърде интересни предложения за изява.

Скорпион

Днес денят може да е доста ползотворен. Нещата ще стават с лекота, ще получите дори подкрепа от шефовете си. И не бъдете прекалено сериозни, има толкова неща, на които да се порадвате.

Стрелец

Хубав ден за вас е днес. Ще си мечтаете за грандиозни неща и ако истински си повярвате, току-виж се осъществили. Нищо чудно да ви поканят да погостувате на далечно място или просто да получите една хубава новина от близък човек, който е далече.

Козирог

Малко отнесени може да се чувствате днес, но пък ще ви хрумват страхотни неща. Може да срещнете хора, които отдавна не сте виждали и благодарение на тях ще получите интересни предложения.

Водолей

Ще трябва да се справите с някои неотложни задачи и с някои хора, които ви досаждат. Не са изключени финансови проблеми, но гледайте да се справите без заеми.

Риби

Днес ще се чувствате странно свободни, ще ви се иска да се понесете на крилете на летния вятър, а в същото време отговорностите ще ви притискат едва ли не от всички страни. Бъдете предпазливи със самите себе си – вашите страхове могат да ви провалят.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА