Last news in Fakti

12 Май, 2012 13:59 1 012 1

Изневерите на работа - от скука

  • изневери-
  • скука-
  • офис

Скуката кара колегите да се награбват в офиса, показва ново проучване. Изследване показва, че жените, които флиртуват с колеги като цяло са доволни от работата си, но по-често играта не се превръща в нищо сериозно пише БГНЕС.

"Открихме една напълно различна картина за флирта с колеги. Оказва се, че свалките с колегата от съседни компютър не увеличават производителността на труда, а напротив. Интересното е, че мъжете, които хвърлят око на колежката или секретарката на шефа не са удовлетворени от работата си, докато при жените нещата стоят точно обратното


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жужо

    1 0 Отговор
    Точно така - ръгай чушки в боба! Хем ч.каш в работно време - хем ти плащат! :)