Last news in Fakti

16 Май, 2012 13:05 1 441 0

Алфредо Торес гостува на комедиен сериал

  • алфредо торес-
  • комедиен сериал-
  • "сутрешен блок"

Този четвъртък, 20:00 пародийната комедия на TV7 „Сутрешен блок” ще зарадва почитателите си с поредната гостуваща звезда – танцьорът, хореограф и преподавател по танци Алфредо Торес. Огненият кубинец ще зарази редакцията на шоуто със слънчевия си стил и ще демонстрира ненадминатите си умения в латино танците.
„И аз като Тодор Колев играя себе си - Алфредо, който идва от Куба. Само че в куфар и оттам нататък се влюбвам във Вера... Естествено, има и много танцуване. Пожелавам на сериала всички да го гледат!”, каза Алфредо Торес след снимките за участието си в „Сутрешен блок”.
Но кубинските страсти и коктейли съвсем не са всичко, което ни очаква в новите епизоди на шоуто. Бизнес машинациите на продуцента Хаджибеломорски ще превърнат всички в истински жертви на рекламата и ще ни покажат до какви крайности може да се стигне, когато „работиш за насладата на онзи с дистанционното”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА