Last news in Fakti

3 Юли, 2023 08:52 9 733 5

Гаджето на самоубилия се син на Алфредо Торес е настанена в болница след новината

  • алфредо торес-
  • шон торес-
  • гадже-
  • приятели

Приятелите му организираха дарителска сметка, за да помогнат на озлочестената фамилия

Приятелката на сина на Алфредо Торес – Шон, изпаднала в шок при новината за трагедията и се наложило да бъде настанена в болница. Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния шампион по бокс, който се хвърлил от седмия етаж на жилищния блок, след като гаджето му съобщила, че се разделят.

Според негови приятели, Шон Торес бил изключително чувствителен младеж. И като всеки мъж с кубински корени трудно понасял любовните драми. С приятелката му имали бурна връзка, нерядко накъсвана от неразбирателства. При поредното от тях синът на известния кубински танцьор и хореограф взел фаталното решение да сложи край на живота си. Не споделил с никого терзанията си. Скочил от блока им в столичния квартал „Младост” около 6 часа сутринта на 26 юни. Пристигналият спешен екип го откарал веднага в болницата, все още жив. Пораженията от падането обаче се оказали фатални и Шон починал в интензивното малко преди обяд.

„Имаше прекалено много любов за даване. Душата му беше пълна с любов, но светът не беше готов да я приеме”, написа неговият приятел Тино Караиванов.

Самият Алфредо Торес научил новината в Свети Влас, където участва в забавна програма на едно от вариететата. Нещастието е огромно за цялото семейство, в което майка му Гена Славова гледа трите му сестри.

Приятели веднага организираха дарителска сметка, за да помогнат на озлочестената фамилия. Сред първите реагирали беше и боксовият клуб ЦСКА, където тренираше при Михаил Таков и Александър Александров.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    4 0 Отговор
    Приятелката на самоубилия се син на Алфредо Торес е настанена в болница след новината за смъртта му.
  • 2 Айде стига

    15 9 Отговор
    Кво ни интересуват тия ман го вци. Това не са българи.
  • 3 кУмУнист

    22 2 Отговор
    С тоя Тино в Тик Ток плюеха хората най вече жените и се правиха на големи мъжаги, на много отракани, а се оказа ранима душа и си сложи края заради жена. Ей хлапета, не се правете на голямата работа, не бъдете зли и надменни, че всичко се връща
  • 4 Най-накрая казаха

    15 2 Отговор
    Самоубил се е, незнам защо няколко дни след смърта му се криеше от какво е починал и никоя медия не спомена самоубийство...
  • 5 Чувството за собственост

    12 3 Отговор
    до това води. Никой никого не може да притежава. Като не се разбирате, пътя чантата и толкова. А сега?