Last news in Fakti

2 Юли, 2019 11:46 22 343 19

Синът на Митьо Пищова остави наркотиците, сега живее втори живот

  • юлиян маринов-
  • син-
  • митьо пищова-
  • наркотици-
  • фитнес-
  • здраве

Юлиян Маринов е захвърлил всичко от предишния си живот

Синът на Митьо Пищова остави наркотиците, сега живее втори живот - 1
Снимка: БГНЕС

Синът на култовия болярин Митьо Пищова – 36 годишният Юлиян, живее втори живот. Той няма нищо общо с образа на разглезено богаташко дете, забъркващо се непрекъснато в разни криминални истории.

Промяната разтопила бащиното сърце на Пищова, който се разплакал от умиление и гордост, че най-после момчето му се е вразумило и влязло в правия път.

Юлиян захвърлил наркотиците и сега е посветен на спорта. Младият мъж отворил собствен фитнес център, където редовно стягал мускули и вече впечатлявал болярките с перфектно тяло. Отървал се и от компанията на криминално проявените лица, които никак не се харесвали на популярния му родител. Подбирал старателно новите си приятелчета и не общувал с кой да е.

Юлиян всеки ден разговарял с баща си по телефона, което било повече от чудо като се има предвид, че в продължение на 25 години двамата почти не поддържаха отношения. В началото на юни Пищова направил първата крачка към сдобряването. Той бил категоричен, че кръвта вода не става и не е хубаво да не общуват, при условие че няма други деца. Притеснявал се, че годините му напредват, често влиза в болници, ходи на контролни прегледи, но няма кой два портокала да му занесе.

Повечето приятели на Маринов вече не били сред живите. През май починал и довереният му иконом – Иван Зъма, който през последните лета денонощно бил на разположение на работодателя си.

Пищова се притеснявал от самотата и за това непрекъснато търсел нечия компания, предимно на девойки под 20 години и тежащи не повече от 45 килограма. Жените били една от причините за отчуждението между баща и син. Митьо Пищова открай време е известен като непоправим женкар, а синът му не искал и да чуе за фусти. Странял от нежния пол и непрекъснато се движел в момчешки компании, които правели куп бели из старата столица. Още като тийнейджър Юлиян се забъркал в схема за наркотици. Скитосвал, не се прибирал по цели нощи. Нито майка му, нито баща му знаели къде хойка. В началото оправдавали поведението му с тривиалното "дете на разведени родители", но един ден нещата загрубели.

Наследникът на Пищова бил смазан от бой в центъра на Велико Търново. Нямало нестрошена кост в тялото му. Животът му висял на косъм, а от болницата не знаели как да успокоят притеснените родители. Причината била, че младокът на своя глава отклонявал пари от продажбата на забранени вещества. Случката възмутила Пищова, който е известен като заклет въздържател. Той винаги се е гордял с факта, че през целия си живот една цигара не е изпушил, нито пък е пил уиски или ракия. С чаши и пури позирал колкото за снимка. Притеснявал се, че "нелегалните" истории на сина му ще опетнят името на фамилията Маринови, чиито членове по думите му били прочути из целия район с трудолюбие и доброта. Братът на Маринов бил сред най-известните търговци на коли в страната, уважаван бизнесмен.

"Ще забраня на сина ми да носи моята фамилия. Не искам да имам такова дете. Занимава се с неща, от които аз бягам. Срам ме е, че се забърка в схеми за дрога. Бях му подарил хубав, скъп часовник, струваше няколко хилядарки. И хоп, изпари се, загуби се... Продаде ли го, заложи ли го – не зная. Срам ме е, че общува само с момчета. Аз син гей не ща да имам. Искам да е като мен. Женкар да е. Около баща му само хубави жени. И той е красив. Дет` се вика – одрал ми е кожата.

Какви са тези мъже?! Защо са му?! Срамота! Такъв в рода ни не е имало. Аз ще ставам кмет, президент ще ставам – не ми трябват обратни в семейството", ядосвал се Пищова и не спирал да се оплаква от чадото си. Сега е категоричен, че сина му никога не е бил гей, а просто заради разюзданото поведение на татко си се притеснявал да общува свободно с нежния пол. Юлиян вече имал атрактивна красавица до себе си.

Малкият Пищов е плод на любовта му с млада спортистка, чието име чешитът никога не споменава по уговорка на двамата. Любовта им пламнала в началото на 80-те години на миналия век в старата столица. Димитър Маринов тогава още не бил известен, но пък има подход към жените. След няколко кафета успял да я убеди, че си подхождат и трябва да се вземат. Тогава карал "Лада" и возилото впечатлявало дамите, защото за кола се чакал ред с години. Влюбеният Митьо спретнал сватбата, а през 1983 г. се родил и синът му Юлиян. За съжаление бракът не продължил дълго, защото булката се оказала твърде ревнива. Едва го дочаквала да се прибере от работа, за да го подхване с неудобни въпроси. Боляринът не издържал на "женската преса" и един ден се изнесъл от апартамента, за да живее както си знае, пише "Уикенд".

Последвал развод, за който Митьо не обичал да говори дори с приятелите си. Казвал, че сърцето му кърви от болка и че повече никога няма да обича. Дълго време бил огорчен от слабия пол и едва през 90-те години на минали век кандисал да мине през гражданското за втори път. Новата невеста била във възторг от съпруга си в продължени на месеци. След това брачният живот забуксувал. Скандалите станали ежедневие, нервите на Маринов не издържали и той отново събрал багажа си. Няколко лета по-късно подхванал бизнес с красавици и станал собственик на агенция за модели. Жени в кревата не му липсвали и често се хвалил, че от там са минали над 3500 госпожици. Въпреки това бил категоричен, че единствената дама, която ще обича до края на живота си е майката на сина му Юлиян.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    23 1 Отговор
    На момчето сега и в политиката да го вкарат
  • 2 124

    26 3 Отговор
    С "огромен" интерес прочетох първият абзац и дотам ми стигнаха силите.Много исках ама нямах желание.Това реклама на Пищова ли е

    Коментиран от #18

  • 3 macedonicus

    25 2 Отговор
    За нас в Македония , Митьо Пищова , Азис и Бойко Борисов са символ и емблема на българщината , събирателен образ на бугарскиот мошеник , новиот бай Ганьо .

    Коментиран от #11

  • 4 СЕДНИМИ НАКУРА

    14 1 Отговор
    БОЛИ МЕ КОРА ЗА ТОЯ И ЗА ВУИНА МУ

    Коментиран от #16

  • 5 Диамантената ръка

    11 0 Отговор
    Хвала на такъв материал, такива журналисти...
  • 6 Джурналистика

    11 1 Отговор
    Защо давате популярност на един сутеньор и чавето му наркоманче? Вярно е много лесно да препишете от някъде нещо, ама нали за това събирате пари от рекламите, бъдете истински журналисти, поинтересувайте се от някой стойностен човек, направете репортаж за делата му...
  • 7 ДАААА

    16 0 Отговор
    Генетично им е заложено да са боклуци !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ФАКТИ орете дъното

    13 0 Отговор
    По-загубено време не съм имал в живота си! Драскачи, спрете да се занимавате с мизерния, нищожен, никого не интересуващ животец на разни псевдо-ВИП-ове! Спрете да им лижете задниците и да редите лакърдии за един мизерен хонорар от тяхна страна!

    Коментиран от #10

  • 10 Е, как да спрат,

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТИ орете дъното":

    нали такива БОКЛУЦИ като пистолета им дават заплатата?
  • 11 Маке

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "macedonicus":

    какво се правиш на македонец? не ти се получава.
  • 12 Трът

    2 0 Отговор
    Кулов говновоз
  • 13 Легио

    9 1 Отговор
    Той е Болярин ама от село Карайсен община Павликени. Добре че в брат му иначе гладен ще умре.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Иван

    3 1 Отговор
    Сега е на анаболни стероиди.
  • 16 .Д.Кънев

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "СЕДНИМИ НАКУРА":

    Аман от пиша боляри наркомани и пияници.
  • 17 Amigo p

    0 0 Отговор
    Toq draskach prai golqma reklama na pishtova i sinut my mai nee vijdal kakuv shmatka i curvyl e sinut my kukva zala kakvi pet leva ta toi e ebati papyrit nali sme komshi i
  • 18 Крали Марко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "124":

    Аз пък стигнах до това какъв "честен автотърговец" е брата на Пищова и до сега се смях.
  • 19 кора ми Янку

    2 0 Отговор
    син му ся зобел аналоли и му увиснал петеля и ся го жулят угазо