Last news in Fakti

31 Юли, 2019 12:55 4 707 4

Карамазов аут от "Откраднат живот“

  • владо карамазов-
  • актьор-
  • откраднат живот-
  • сериал-
  • нов сезон-
  • здравословен проблем

Актьорът няма да се завърне в новия сезон на хитовия медицински сериал

Владо Карамазов, който извървя пътя от уличен боец, през санитар, за да се завърне триумфално в лекарската престилка на д-р Карагьозов в сериала "Откраднат живот“, ще пропусне следващия сезон на медицинската драма.

След като в последните няколко серии героят му трябваше да решава сериозни семейни драми, в новия сезон той вероятно ще бъде изпратен в странство.

Клапата за осмия сезон на "Откраднат живот“ щракна преди седмици в София, но без Карамазов.
За отсъствието му от сериал споделя самият актьор, който посочва здравословното си състояние като основна причина за това.

"Трябва да обърна внимание на здравето си. Трябва да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях.Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима сега и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка“, обяснява актьорът, който е споделял, че страда от травма на кръста, заради която трудно понася снимките на дългите сцени в сериала.

"Имам си проблеми в гръбнака от дете. А и моторите не правят нещата по-леки“, казва той и уточнява, че, за да облекчи състоянието си често ходи на масажи и на плуване.

Въпреки че сега няма да играе в хитовия медицински сериал, Карамазов оставя надеждата, че може да се завърне на малкия екран и то не след дълго: "Ще има и други сериали. Смятам, че доста скоро пак ще се гледаме на екран“, загатва актьорът, който може би има предвид вторият сезон на "Дяволското гърло“, където му е поверена ролята на следовател Филип Чанов.

В момента актьорът се радва на двумесечната си "лятна ваканция“, както я нарича самият той, цитиран от Монитор. Само преди дни се завърна от Азорските острови, като не пропусна да направи съпричастни към приключението си и своите последователи онлайн. Това, разбира се, той направи благодарение на другата си страст освен актьорството – фотографията. Следващите спирки от околосветското пътешествие на звездата, обиколил вече 50 държави, са Мароко, Южна Африка, Коста Рика и Перу.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sasha

    4 4 Отговор
    a toz piders mainaha li go
  • 2 В. И. Л...!

    5 3 Отговор
    Не е загубил, кой знае колко с тези,, хубави,, плагиатски сериали...!
  • 3 Българин

    1 1 Отговор
    Ако ти, умнико излезеш в отпуск по болест , значи ли,че си АУТ и няма да има кой да оформя заглавието на статиите които пишеш.
  • 4 Анонимен

    3 2 Отговор
    Каква огромна трагедия ни сполетя!!! Без Карамазов - аууууу!