4 Август, 2019 13:29 17 538 8

Анджелина Джоли губи дъщеря

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • деца-
  • семейство-
  • попечителство-
  • родителски права

Наскоро най-големият син на двойката заяви, че щом навърши пълнолетие, ще оспори родителските права на майка си

Анджелина Джоли губи дъщеря - 1
Снимки: shutterstock

Бард Пит и Анджелина Джоли бяха едно от емблематичните холивудски семейства, но с края на брака им рухна и целият имидж, който бяха градили. Макар двойката да успя да се разбере и да подели всичко помежду си, нещата в семейството им съвсем не са утихнали.

The family in Cambodia 2006 ❤️ • [#AngelinaJolie #BradPitt #ZaharaJoliePitt #ShilohJoliePitt #MaddoxJoliePitt]

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀ Zahara Marley Jolie-Pitt (@zaharajp) on Dec 26, 2017 at 3:27pm PST

Джоли и Пит имат шест деца, три от които са биологични. В момента всичките те живеят с майка си, но според слуховете съвсем скоро това може да се промени. Все по-често в медиите се появяват слухове за възможен скандал в звездното семейство.

Family 🥀 [#AngelinaJolie #BradPitt #ZaharaJoliePitt #MaddoxJoliePitt #Brangelina]

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀ Zahara Marley Jolie-Pitt (@zaharajp) on Mar 29, 2018 at 8:58am PDT

Наскоро най-голямото дете на двойката - Мадокс заяви, че веднага щом навърши пълнолетие, ще започне дело срещу майка си за родителските права над останалите деца. Според него, в дома им преобладава абсолютно нездравословна атмосфера, а спорът между родителите оказва фатално влияние върху децата.

Тези слухове бяха бързо опровергани лично от Джоли, която разказа, че юношата иска да влезе в колеж и да се премести в Южна Корея. А това решение ще стане реалност доста трудно, ако той трябва да се грижи за братята и сестрите си.

Едва бе отминала тази буря, когато се зададе нова - 13-годишната Шайло заявила, че не желае повече да живее с нея и иска да отиде при баща си. Тя дори била съгласна да се премести при родителите на Пит, само и само да се изнесе от настоящия си дом. Момичето било изморено от безкрайното внимание и любопитство на журналистите.

"Домът им прилича на зона на природно бедствие. Шайло вече не може да търпи. Тя е поставила Джоли пред факта на своето преместване, не е искала разрешение. Естествено, постъпката на Шайло е съкрушила Анджи, все пак тя има нужда от своите деца", разказва приятелка на звездата, пожелала да запази анонимност.

В същото време други източници твърдят, че Шайло е обидена на майка си, защото актрисата не разрешавала да виждат баща си извън договореното време от съда. Момичето не било против да остане да живее при майка си, но също искало редовно да се среща с Пит, а Джоли била категорично против.

Според американските таблоиди Анджелина е изпаднала в сериозна нервна криза заради ситуацията. В момента тя има нужда от своите деца повече от всякога, а изгледите те да останат до нея са повече от нищожни. Според някои издания вероятността малчуганите да бъдат поверени изцяло на Брад Пит е доста голяма и такъв развой на събитията не би учудил никого.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град козлодуй

    8 34 Отговор
    бранджелина няма дете родни деца а брад пит е г е й а анджелина л е с б и и к а

    Коментиран от #6

  • 2 Няма значение

    4 7 Отговор
    Нали имат още 50-60 деца 😉🤫
  • 3 Гонзо

    9 10 Отговор
    Това Шайло ли беше шантаво??.
  • 4 Хайл

    14 6 Отговор
    Местя звездния в звездния крачол на звездните къси гащи
  • 5 ПЕНКО

    10 2 Отговор
    СЛЕД ПЪЛНОЛЕТИЕ -НЯМА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА -ТЪПУНГОНАРЦИСКЕ!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123

    1 0 Отговор
    Децата усещат кой е нормалният и искат при него. А този тъмният си е просто нагъл