10 Август, 2019 07:00 16 498 0

Вашият хороскоп за днес, 10.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Везните - готови за подвизи

Вашият хороскоп за днес, 10.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще гледате доста оптимистично на света, но след това може силно да се обезверите. Не се опитвайте да контролирате непрекъснато нещата, оставете Божествения ред да действа, вие просто намерете мястото си в него.

Телец

Днес каквото и да става все другите ще са ви виновни. То е ясно, че вие сте самото съвършенство, но все пак нужно ли е да натяквате на другите и да им вменявате вина? Опитайте просто да поправите каквото може.

Близнаци

Отърсете се от онези мисли, които ви карат да се потискате и да сте нещастни. Огледайте се - лято е, животът тече, трябва ли да се тормозите с неприятни мисли?

Рак

Любопитството днес ще ви изиграе много лоша шега, гледайте да не ви излезе и твърде скъпо. Бъдете готови за изненади и то не твърде приятни.

Лъв

До обяд ще се наложи да се занимаете с куп досадни подробности, които обаче няма как да прехвърлите на някой друг. Следобед ще намерите сродна душа, с която да си изкарате по най-приятен начин времето.

Дева

Събота по растяща Луна е само време за материализация на желанията ви. Планирайте до най-малки подробности, останалото оставете на съдбата. За да стигнете донякъде, най-напред трябва да знаете къде отивате.

Везни

Сутринта ще сте доста вдъхновени и готови за подвизи. Опитайте да запазите това състояние по-дълго, защото следобед ще ви е нужно, за да се справите с всичко планирано.

Скорпион

Днес ще правите почти всичко под напора на емоциите и нищо чудно след това да съжалявате. Не бъдете толкова бързи, мислете преди да действате.

Стрелец

Няма да се чувствате твърде комфортно днес, но при добра организация на времето, може и да се справите с този проблем. На първо място обаче, трябва да си дадете сметка какво точно искате.

Козирог

Денят е многообещаващ за представителите на тази зодия! Бюджетът ви ще е в завидно състояние, благодарение на пестеливостта ви и разположението на планетите.

Водолей

Гледайте преди обяд да свършите повечето неща, които сте планирали, защото следобед няма да ви е до това. Втората половина на деня ви ще е посветена на неща, които ще са твърде далеч от целите, които преследвате.

Риби

Не се старайте да помогнете на всяка цена на някой непознат, защото ще се окажете въвлечени в нещо, което ще се чудите откъде ви е дошло. Гледайте си своята работа и правете каквото трябва, пък да става каквото ще.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА