Last news in Fakti

27 Август, 2019 11:50 5 986 13

20-годишна красавица беше отвлечена, но реши...

  • отвличане-
  • отвлечена-
  • престъпление-
  • крими-
  • джордан динсмор-
  • млада-
  • полиция

Младата Джордан Динсмор сега е решена, че ще стане полицейски служител заради случилото се с нея

Случилото се с 20-годишната Джордан Динсмор може да бъде описано само като същински кошмар. Момичето, което живее в в столицата на щата Южна Каролина - град Колумбия, е било отвлечено от трима въоръжени мъже, които я заплашили, че ще я изнасилят.

Всичко започнало в една обикновена вечер когато момичето се прибирало след работа. Джордан спряла колата си пред дома си и тръгнала към входната врата. Тя забелязала зад ъгъла трима младежи, но не им обърнала внимание.

Малко преди да отключи входната врата те обаче я нападнали и заплашили с пистолет.

„Казаха ми да спра да крещя, защото инстинктивно започнах да викам. Предупредиха ме, че ще отидем до най-близкия банкомат, където трябва да изтегля всичките ми пари и да им ги дам, а после ще ме изнасилят. Изтръпнах от ужас, но изведнъж се сетих за думите на майка ми”, споделя младото момиче.

Джордан пояснява, че когато била на нейната възраст, на майка ѝ ѝ се случило същото нещо - също била нападната и се опитали да я изнасилят.

„Разбрах, че никое от момчетата не умее да шофира, защото ми казаха да се кача в колата ми и аз да карам към най-близкия банкомат. Междувременно едно от момчетата се уплаши и реши, че нещата ще се объркат и избяга. Останаха само другите двама.

Те отишли до банкомата, където Джордан изтеглила всичките си налични пари и им ги дава. Но щом се запътили към колата, тя отново се сетила за думите на майка си, благодарение на които успяла да измили уникален начин за бягство.

Вероятно, попадайки в подобна ситуация, много хора биха изпаднали в шок и не биха знаели какво да правят. Но Джордан успяла да остане хладнокръвна, трезво да оцени ситуацията и да измисли план за собственото си спасение. Всичко това се дължало на думите на майка ѝ, която попаднала в същата ужасяваща ситуация.

Що момичето дало парите на похитителите си, които я заплашили, че след това ще я изнасилят, те тръгнали към колата. В главата ѝ обаче кънтели думите на майка ѝ, която ѝ казала, че винаги трябва да се бори за живота и свободата си. И най-важното в спешен случай е да откриеш други хора.

Щом се качили в колата, Джордан умишлено не закопчала колана си. Когато колата се отдалечила от банкомата, момичето скочило от автомобила, който се движел с бясна скорост, а похитителите останали в машината без шофьор.

Тя се затичала към първия шофьор, който минавал наоколо и го помолила за помощ, като казала, че е била отвлечена. Тя помолила мъжа да се обади веднага в полицията.

В резултат нападателите ѝ били заловени и арестувани. Оказало се че това не е първото им нападение срещу момичетата в района.

Джордан е благодарна на майка си, която ѝ дала жизненоважни съвети преди много години. Тя вярва, че именно това е спасило живота ѝ и така е успяла да избяга от похитителите си невредима.

Сега, година по-късно, Джордан е категорична, че иска да стане полицейски служител, за да може да помага на хора, попаднали в безнадеждни ситуации като нейната.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 После пискат че немало

    19 7 Отговор
    Ебачи😂😂😂😂
  • 3 Киро

    16 10 Отговор
    И аз бих я треснал тая
  • 4 Баба Гицка

    17 9 Отговор
    Браво. Умно и храбро момиче.
  • 5 скичи ти от кола с бясна скорост

    40 2 Отговор
    абе какви глупости пишеш бе събинче ти малко мозък в главата имаш ли и имаш ли представа ако това момиче "скочило от автомобила, който се движел с бясна скорост" на каква кайма ще се превърне. Айде вземете да нислите първо преди да пишете глупости
  • 6 Изродите..

    8 1 Отговор
    Навсякъде са, като гъби...! Да пази Бог...!
  • 7 qwerty

    1 3 Отговор
    Що не лекар?
  • 8 чппооу

    0 2 Отговор
    Що не лекар
  • 9 Е добре!

    7 0 Отговор
    И ако един от тримата можеше да шофира - историята отива в съвсем друга посока...Пак добре,че се е отървала невредима!
  • 10 Цецо

    16 0 Отговор
    Шестнайсет пъти са написали какво я е посъветвала майка й.... най-накрая разбрах какво я е спасило!!! :)))
  • 11 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    гери никол ли е това ?
  • 12 незнайко

    3 1 Отговор
    Това част от филм ли е ? В този град хора по улиците няма ли ? Кой ги измисля тези работи ?
  • 13 Зайко

    3 0 Отговор
    Прилича на нашата Гъзи-Никол в лице.