Last news in Fakti

3 Септември, 2019 07:00 14 077 1

Вашият хороскоп за днес, 03.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Раците да не прекаляват с течностите и солените храни

Вашият хороскоп за днес, 03.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Внесете изменение в бюджета, възможни са доста промени днес. Не се притеснявайте да експериментирате, да търсите новото и различното. Идеален момент за релаксация и е просто непростимо да не го използвате.

Телец

Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може да ви докара някои главоболия. Ясно е, че ще успеете да печелите първенството, но необходимо ли е да го демонстрирате непрестанно?

Близнаци

Имате нужда от почивка, така че оставете за малко работата и отдъхнете. Не е нужно да се съсипвате заради някакъв неясен резултат. С максимално внимание се отнесете към дребните детайли, ще окажат съществено влияние на решенията, които се налага да вземате днес.

Рак

Основната профилактика днес е да не прекалявате с течностите и солените храни, помогнете на стомаха и на жлъчката. Сутринта ще сте доста унили, но с напредването на времето ще се покачва и настроението. Някъде към полунощ ще сте чудесна компания.

Лъв

Днешният ден ще ви донесе известни разочарования, свързани с външния вид. Не е нужно да се ядосвате и кардинално да го променяте, може би трябва просто да експериментирате с друга прическа.

Дева

Да сте уверени в себе си е прекрасно, ако това не нарушава душевния мир на хората около вас. Имайте едно наум, когато демонстрирате величието си.

Везни

Забравете илюзиите и напразните очаквания, сега трябва да сте изключително внимателни, способни да отклоните неприятните ситуации. Ще запомните деня като наситен с приключения.

Скорпион

Непременно отделете време, за да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено много енергия губите и е добре от време на време да спирате, за да акумулирате.

Стрелец

Днес желанията ви ще ви изиграят лоша услуга. Имайте предвид, че днес погрешно ще разбирате знаците на съдбата. Най-добре да се усамотите и да си починете.

Козирог

Неподходящ ден за ново начало. Ако не ви е абсолютно необходимо, не е нужно точно днес да стартирате каквото сте си наумили. Самочувствието ви е нестабилно и в голяма степен зависи от настроението ви.

Водолей

Сутринта сякаш всичко ще е против вас, но с течение на времето всичко ще си дойде на мястото и отново ще можете да дирижирате събитията с познатия замах.

Риби

Не твърде успешен ден, няма да можете по никакъв начин да повлияете на хода на събитията. Приемете философски нещата и оставете Господ да си върши работата, не хабете излишни емоции. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с роднини и приятели.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.