Last news in Fakti

8 Септември, 2019 13:25 39 710 56

Вижте какво прави милионерката леля Гошка

  • милионерка-
  • леля гошка-
  • тотомилионерка-
  • почивка-
  • луксозна ваканция-
  • роднини-
  • град искър

Най-богатата жена в град Искър заряза досадните роднини и се отдаде на луксозни почивки 

Най-богатата тотомилионерка не само в България, но и в цяла Европа - леля Гошка, отмаря със семейството по приказните плажове на Средиземно море в Аликанте.

Нашенката, родом от плевенския град Искър, има в авоарите си 67,99 милиона евро, след като преди три години удари баснословния джакпот от испанската лотария. Българи, които от години работят и живеят в Аликанте, споделят, че на няколко пъти засичали леля Гошка и съпруга ѝ Марин, хванати под ръка, да се разхождат по прочутата крайбрежна алея на град Аликанте и да вечерят в скъпарски ресторанти. Разпознали я, тъй като на Иберийския полуостров все още се говорело за "българската чистачка, която за ден станала един от най-богатите хора в държавата".

Освен по тесните лъкатушещи улички на Аликанте леля Гошка не пропуснала да посети ида се разходи и до прочутият замък "Санта Барбара", който е една от най-големите средновековни крепости в Испания. По думите на очевидци Гошка наела и малка яхта от пристанището на Аликанте и се отправила към близкия остров Табарка. След като разгледала единствения обитаем остров в района на Валенсия, тя отплавала до съседния тузарски курорт Бенидорм. Градът е известен още като "Манхатън на Испания" или "Бенийорк" заради многобройните си небостъргачи, кацнали на плажа.

"Има си пари жената, спечелила ги е честно, да си ги харчи. Откакто удари джакпота, почти всеки българин тук играе постоянно", споделя мъж, който от 15 години живее и работи в Аликанте.

От толкова време е и леля Гошка в Испания. Тя емигрира с мъжа си и двамата си синове след 2000 година. Докато мъжете в семейството се качват по камионите, Гошка влиза в къщите на богатите испанци, за да ги чисти. До 2016 г., когато жената в тотопункта в Кинтанар дел Рей не ѝ казва, че е спечелила 67,99 милиона евро. Оттогава Гошка живее в хасиенда за над 1 милион евро с басейн, фитнес и всички екстри в един от най-тузарските квартали в покрайнините на Мадрид. Медалът има винаги две страни обаче, както гласи една стара поговорка. Спечелила свобода и финансова независимост, леля Гошка губи своите роднини.

"Какво да ви кажа. Дай на някого пари и виж какво всъщност представлява. Болно ми е не заради друго, ами че тя си мисли, че ние, най-близките ѝ роднини, ѝ искаме парите. Не ѝ искаме еврото, да е жива и здрава и да си ги харчи или там каквото прецени да прави. На мен и на брат ни Цоньо ни е мъчно, че Гошка не само се отчужди от нас, ами сякаш ни зачеркна с големия хикс", споделя с разочарование пред "България Днес" сестрата на тотомилионерката Ангелина. По думите ѝ веднага след като грабва печалбата, Гошка сменя телефонния си номер, адреса и прекъсва всякаква връзка с всички от Искър.

"Толкова добре се е покрила, че никой нищо не знае за нея. Всичко, което чуваме, са слухове, и то, без да знаем кой ги пуска. То сигурно така е по-добре както за нея, така и за семейството ѝ, че знае ли човек наистина кой какво може да ти направи, при условие че имаш толкова много пари", казва пред в. "България Днес" приятелка на Гошка от детството.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    44 22 Отговор
    А на църква ходи ли?

    Коментиран от #3

  • 2 Циганка

    52 44 Отговор
    Грозна

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Емил

    69 27 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Всеки получава това, което заслужава - не зависимо от това дали ходи на църква или не! Виж как живеят руснаците, как европейците - от църквата ли зависи?! За евреите и арабите - да не говорим!
  • 4 Зара

    36 20 Отговор
    На плажовете около Аликанте ходят бедните испанци, дори в Испания по тв се оплакват, че low cost туристите са им бич на тези области. Добре, че на 70 милиона евро е отишла на Аликанте лелеле кой ги взе тия парии аааа е тва е въпроса
  • 5 Борис Джонсън

    45 7 Отговор
    Със символичните цени на храната в Испания... какво да прави. Не е като в махалата в БГ-то, а, лельо Гошке!?
  • 6 5657

    199 4 Отговор
    Ами с право се е покрила жената. И аз преди време спечелих от тото не милиони, а сума, колкото да направиш хубав ремонт на апартамент. В родата се разбра и веднага един двама ми цъфнаха да им "услужа" за нещо спешно, които щели да върнат "още утре". И като откажеш, се сърдят така, че ти се чувстваш виновен.

    Коментиран от #7

  • 7 Бай Ганю

    116 7 Отговор

    До коментар #6 от "5657":

    Много точно си го написал. Аз заради тия нашенски измекяри / кво като са роднини, да не съм им длъжен като съм се родил сред тях / не смея да кажа колко ми е заплатата , да си купя нова кола и все ги лъжа че съм в заеми. И що -за да не се разсърдят. РОДНИНИТЕ... Накрая ще им тегля една майна и ще си го купя това Мазерати... И ще офейкам... при леля ти Гошка....

    Коментиран от #31

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 NikNay

    25 12 Отговор

    До коментар #2 от "Циганка":

    Завиждаш и . . . .
  • 10 Ох и аз съм зачеркнал

    65 6 Отговор
    Роднините и без да имам милиони..по големи боклуци не съм виждал
  • 11 Франкенщайн...!

    86 3 Отговор
    Колко лели Гошки има, но поне жената разхожда собствения си мъж, поне него не е зарязала...!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГОСТ

    84 4 Отговор
    МИ ПРАВА Е ЖЕНАТА.......ПЪК И НАЙ-БЛИЗКИТЕ ТИ РОДНИНИ,СА И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.............КОГАТО ОТ ДОБРО СЪРЦЕ ПОМАГАШ,НЕ ПОМНЯТ,ЕДИН ПЪТ ДА ОТКАЖЕШ,НЕ ГО ЗАБРАВЯТ.......

    Коментиран от #49

  • 14 ГОСТЕВ

    33 7 Отговор
    ЛИЛИ ИВАНОВА.......

    -НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ,ПРИЯТЕЛЮ.....НЕ ВСИЧКО Е ПАРИИИИ......

    ЛЕЛЯ ГОШКА.....

    -ООО....Я МЛЪКНИ......
  • 15 Бай Ганя

    10 22 Отговор
    Всички Дасове да ядат богатите с витамин лайна на Леля Гошка,зависници долни

    Коментиран от #18, #48

  • 16 Бай

    31 5 Отговор
    ДАЙТЕ ДА ВИДИМ НАШИТЕ МИЛИОНИ ПЕЧЕЛИВШИ ОТ ЛОТАРИЯТА ТАМ ЯСНО ЧЕ ВЗИМАТ ПАРИТЕ А ТУКА ДАЛИ
  • 17 Мислител

    29 1 Отговор
    Ами харчи си парите,кво да прави друго
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 vasik atanasova

    22 4 Отговор
    всичко това е нещо нормално
    и аз бих направил същото
  • 20 Йосип Броз Тито

    29 21 Отговор
    Парите РАЗВАЛЯТ!
    Аз затова се стремя да поддържам някакво средно ниво и не ламтя за много. Важното е здраве да има в изобилие, пък друго не ми трябва!
    Пари, колкото да си живея нормално и да си поемам нуждите, това е!
    Аз ако бях на мястото на Гоша или пък ми се паднат на мен толкова пари, ще раздам с удоволствие на най-близките ми хора, по някой друг милион, да ме помнят с хубаво. А и тя няма да ги занесе със себе си, след някоя друга година "ще ритне бакърчето" и дотам!
    Циганска му работа... пари и гюбеци има ли, всичко е 6

    Коментиран от #21

  • 21 РАДОВАН КАРАДЖИЧ

    22 8 Отговор

    До коментар #20 от "Йосип Броз Тито":

    ЕЕЕ.....ЧАК ПЪК,РАЗВАЛЯТ..........????? ПАРИТЕ НЕ КУПУВАТ ЩАСТИЕ,НО.........МОГАТ ДА ТИ ГО ДОНЕСАТ....ВЕРВАЙ МИ....
  • 22 Кака Мара

    14 5 Отговор
    Пишете глупости. Леля Тошко е взела по-малка сума от спечелената, защото има данък. Проверявайте ги тия неща. Ама откъде толкова акъл.
  • 23 бях българин сега съм испанец

    50 18 Отговор
    Аз направих нещо подобно рамките на 5 дни изтеглих кредити от всички възможни места .Почнах от големите банки минах през всички фирми за бързи кредити ,след това ударих и онлайн кредитите ,същото направи и жена ми ,продадохме си жилището за 80 000евро и с парите от банките и бързите кредити се установихме в слънчева испания.Като за капак и трете мобилни оператора ги пляснахме с по един телефон за по 2бона ,и сега да ме съдят мъдят кото искат да праят нямам нищо на мое име ..Призовавам всички хора който смятат да имигрират да направят същото ,тия алчни за пари фирми някой трябва да ги плясне здравата .

    Коментиран от #26

  • 24 criminal

    10 6 Отговор
    Абе що ни занимавате с тая ....... няма ли по важни неща бе журналя ?!?!?!?!?!?!?
  • 25 Баба Гицка

    10 3 Отговор
    Роди ме мамо,с късмет,пък ме хвърли на смет.
  • 26 Порно

    20 3 Отговор

    До коментар #23 от "бях българин сега съм испанец":

    Явно не си чувал за Европейска заповед за изпълнение. Явно кредитите ти са за малки суми. А леля Гошка сбърка , че не остана анонимна. В Испания е възможно.

    Коментиран от #32, #38

  • 27 Пелово Маалата

    7 11 Отговор
    Баба ти Гошка с големата пирожка - И тя ше мри не бой се нема да фръкне ..... горе нищо не се носи - знай ако още не знаеш ....

    Коментиран от #28

  • 28 ГОСТ

    26 4 Отговор

    До коментар #27 от "Пелово Маалата":

    БЕ ВСИЧКИ ША МРЕМ.ТО Е ЯСНО......АМА ЛЕЛЯ ТИ ГОШКА,ША УМРЕ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ.......ДОКАТО ПОВЕЧЕТО ОТ НАС,ША СИ ИДЕМ ОКОКОРЕНИ......СХВАЩАШ ЛИ......????

    Коментиран от #34

  • 29 f16

    25 2 Отговор
    Жива и здрава и кеф да харчи.
  • 30 1122

    39 6 Отговор
    ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ САМО ПРОСТИЯ ЧОВЕК!

    Коментиран от #44

  • 31 Насредин Ходжа

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Ганю":

    Ашколсун, Бай Ганьо!
  • 32 имигрант

    22 8 Отговор

    До коментар #26 от "Порно":

    Приятел ,с тая европейска заповед можеш да плашиш гаргите ,аз преди 3 години постъпих по същия начин с единствената разлика ,че нямах жилище за продаване ,за сметка на това изтеглих 32 бързи кредита между 500-1500лв и освен това изплющях и 30 000лв от една от големите банки -няма да и казвам името за да не и правя реклама ,и с жена ми и синът ми който тогава беше на 2годинки поехме към Германия ,купих си една кола за 4 000 лв от автокъщите в Горубляне която без проблеми ни закара до аусбург ,още помня как помолих шефа ми в петък да съм отпуска за да регистрирам колата в кат в понеделник ни преведоха и заплатите ,и в 08.30ч ми звънят началниците да съм отивал до 15 мин на работната си място ,викам им много ми е лошо имам40 градуса температура в 13ч получих смс за превод от 815лв -заплата ,и веднага звъня на шефа ми и му викам шефче чакай да ти пратя една снимка от Германия на вайбъра хахахаха,ония полудя вика, кряка ,разменихме си някой друга обида ,нарече ме лъжец и измамник.Ама като им бачках по 12часа на ден за 815лв бях много хубав ,сега ми е спокойно ,е от банките и бързите кредити ме подлудиха да ми звънят ама на всичките по един среден пръст и да правят каквото искат.Само ще ви кажа ,че в момента дохода ми в Германия заедно с този на жена ми и детските е над 4300евро и живеем много добре .

    Коментиран от #40, #54

  • 33 евгени

    17 6 Отговор
    Аз пък направих друго ,тука съм теглил,теглил,и нищо не съм върнал.И един ден спряха да ми дават кредити заради лошо цкр,и тогава избягах в Англия почнах работа и получавам писмо да се възползвам от кредит 25хил паунда ,още същия ден кандидатствах и ме одобриха дръпнах парата и на другия ден си купих един мерцедес спринтер товарен напълних го с боклуци от карбута и след 39часа бях в България .От тогава 4години никой не ме е търсил.

    Коментиран от #50

  • 34 vasik atanasova

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "ГОСТ":

    писах ти плюс
    аз щях да напиша същото
    че леля ГОШКА
    преди да умре ще си направи КЕФА НА ДУШАТА
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Джендър Движение Сила

    7 3 Отговор
    Мама на тати не дава без пари ....кви роднини кви филми да се ши..т всичките миндили.....българина винаги е сам за себе си
  • 37 Seka4 Seka4

    13 1 Отговор
    Тя има синове и .т.н така че няма да ги харчи сама, не я мислете.
  • 38 Бай Шиле

    18 2 Отговор

    До коментар #26 от "Порно":

    Хей, аз вчера си направих салата от домати с колците! Има компании от съветници, които те предупреждават, какво Не трябва да правиш, когато спечелиш прилична сума от Тотото! И леля Гошка се е всушала в съветите им! Правило номер едно! Игнорирай, близки и роднини! От там ще ти дойдат проблемите! Второ правило! Избягвах медиите, те ще ти навредят повече от роднините! Четете и ще видите, че Гошка е права! Лека вечер!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Браво

    16 1 Отговор
    Да е жива и здрава с кеф да си ги харчи
  • 42 Пеловчанин

    10 2 Отговор
    Браво Гошке. Браво Маринчо. Гордеем се с вас. Нека се пукат завистниците. Радвайте се на живота и на внучета и правнучета.
  • 43 Грую

    1 2 Отговор
    Де КТБ , де аааа!
  • 44 ОНЯ СЪЩИЯ

    9 2 Отговор

    До коментар #30 от "1122":

    ТОЧНО.......АКО СИ ПИЧ,С МНОГО ПАРИ ,СТАВАШ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ПИЧ...........

    АКО СИ ЗАДНИК И С МНОГО ПАРИ, ПАК СИ ОСТАВАШ ЗАДНИК,ЧЕ И ОТГОРЕ.........
  • 45 Цецо

    0 3 Отговор
    Гошка как се казва?
  • 46 Най добрия

    1 2 Отговор
    Джобни пари

    Коментиран от #52

  • 47 Стършел

    4 1 Отговор
    Дали развалят или не парите си зависи от човека. Тук, у нас е опасно за живота да имаш много пари - и то за всичките ти близки. Така че жената прави най-правилното - харчи си ги и да ги харчи със здраве. Дали ще дава и на кого си е нейна работа.
  • 48 браво господине

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Ганя":

    добре ,че е '' даската'' писменост и първобитниците да се изразявате У нета!
  • 49 ДОЧЕВ

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГОСТ":

    ПРАВИЛНО..........НЕ ПРАВИ ДОБРО,АКО НЕ СИ В СЪСТОЯНИЕ , ДА ПОНЕСЕШ НЕБЛАГОДАРНОСТТА.....
  • 50 Цецо

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "евгени":

    Дано не те намерят, че доста наказателна лихва си натрупал... само да знаеш, английските банки също ползват колекторски фирми, както и нашите! Стискам палци да не те открият... :)

    Коментиран от #51

  • 51 ГОСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от "Цецо":

    МИ Е ЗАРАДИ ТАКИВА ,,ТАРИКАТИ,, КАТО ТОЯ,СЕ ЛЕПВА ПЕТНО ВЪРХУ ЦЯЛАТА НАЦИЯ И ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕННИ БЪЛГАРИ И ,,БЪЛГАРИН,, В ЧУЖБИНА Е МРЪСНА ДУМА........
  • 52 Най добрия

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Най добрия":

    Който слага минуси значи е беден
  • 53 късмет

    2 1 Отговор
    Браво Да е жива и здрава с кеф да си ги харчи
  • 54 Съдия изпълнител

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "имигрант":

    Знам, че всичко което си написал си го мислил да го направиш, но не си можал. От смърт има отърване но от банки и кредитори НЕ! Когато и да се върнеш в България, ще те пипнат и ще платиш всички борчове с лихвите.

    Коментиран от #55

  • 55 имигрант

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Съдия изпълнител":

    Ами аз се връщах лятото да си пека задника на плажа,пари няма да върна на никоя банка или фирма за бързи кредити ,въпрос към всички-защо лихвите на потребителските кредити в БълХария са средно около 7-8% при големите банки и около 120% при фирмите за бързи кредити ??В нормална бяла държава лихвата на потребителските кредити е максимум 2 % а такива кожодери като бързите кредити дето бачкат на 120%просто няма никъде в белия свят
  • 56 стойчо демирев

    3 0 Отговор
    До скоро работех в Германия,от2010 до 2018г за това време колко манговци минаха през фирмата ни, всичките бачкат по няколко месеца теглят по 30хил евро и чертата да ги няма но още помня един от тях беше най нагъл изтегли от 2 банки в един и същи ден 25хил и 30хил евро ,купи си един фолксваген шаран бая новичък,и вика айде бате отивъм да си строя законна къща в България .