19 Септември, 2019 07:00 13 646 3

Вашият хороскоп за днес, 19.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за срещи и разговори за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 19.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

През първата половина на деня ще се борите със себе си, а през втората вече няма да ви пука, защото ще гледате света с очите на един философ. И като един истински мъдрец ще можете просто да се усмихнете на съдбата.

Телец

Днес може да се чувствате отпаднали и в не добра кондиция. Важното е да забравите всички притеснения и да не сте прекалено подозрителни. Доброто настроение и правилното хранене могат да направят чудеса за вас днес.

Близнаци

Използвайте сутринта, за да свършите с деловите задачи, защото следобеда ще ви вълнуват съвсем други неща. Хубав ден за срещи и разговори, а също и за сключване на договори.

Рак

Обзел ви е един такъв неясен хуманизъм и сте готови да помогнете на целия свят. А защо просто не погледнете човека до себе си, може би той има най-голяма нужда от вашето внимание и подкрепа.

Лъв

Първо се уточнете сами със себе си и тогава действайте. Има какво да ви стимулира, но преди всичко трябва да сте наясно със себе си, а останалото е само фон.

Дева

Един много хубав ден за вас. Разбира се, не чак перфектен, но иначе може да ви стане скучно. Ще докажете на другите, че не напразно са ви гласували доверие. Наистина сте способни да сътворите чудеса, ако някой вярва във вас.

Везни

Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва своя ход, а вие просто се радвайте на този факт. Привечер скоростта на събитията може да ви изглежда едва ли не като тази на светлината. Рязката промяна е доста объркваща, нали?

Скорпион

Инициативата е във ваши ръце. Май всичко около вас се променя по-бързо, отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да не изостанете от събитията и в никакъв случай не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния поглед.

Стрелец

Днес ще се чувствате пълни с енергия и готови да тръгнете на каквото и да е училище. Вас с учене не могат да ви стреснат, а още по-малко със срещи с много хора. Ще се чувствате готови да се справите с конкуренцията в която и да е област. Ами – действайте.

Козирог

Ще мислите най-вече какво да направите, за да промените финансовото си състояние и сигурно ще откриете интересен път. Не се отказвайте да търсите и прилагате.

Водолей

Днес успехът ви ще е в резултат на минали усилия, а какво по-хубаво от това. Стар приятел ще се обади и ще ви сгрее сърцето. Добър момент да се погрижите за здравето си, най-вече чрез повишаване на физическата активност. Поне може да се разходите в приятна компания, ако не друго.

Риби

Днес нещата определено няма да ви изглеждат спокойни и ежедневни. Все ще се намери кой да вдигне градусите. Не работете до тъмно, оставете си вечерта за една истинска среща.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.