21 Септември, 2019 07:00 6 534 0

Вашият хороскоп за днес, 21.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 21.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате възможност да наваксате изгубените шансове. Не се тревожете и се съсредоточете върху служебните си задължения. Действайте практично и ще си спестите много време и ненужни усилия.

Телец

Желанието ви е едно, а действителността ви предлага нещо съвсем различно. Трябва да промените нещо, ако искате да намерите вътрешен покой, а това наистина ви измъчва - хем не искате промяна, хем не може да продължавате повече така.

Близнаци

Бъдете предпазливи в контактите си и най-вече внимавайте на кого какво разказвате. Може да се разочаровате от някой, на когото сте вярвали безусловно, но не позволявайте това да промени отношението ви към този човек. Дайте му още един шанс да ви докаже, че е лоялен към вас.

Рак

Труден ден. Днес ще имате доста задачи, но най-важното е да не губите общия поглед върху нещата и да не изпадате в ненужни подробности.

Лъв

Днес късметът ще е на ваша страна, не го пропилявайте за глупости, а направете нещо, което наистина си струва – ухажвайте някой, който се прави на недостъпен или пък си пуснете фиш.

Дева

Днес ще успявате много добре да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Удобен момент да приключите с някои поизостанали дела.

Везни

Движете се изключително внимателно по пътищата и си гледайте в краката. Произшествията днес ще са резултат единствено на собствената ви небрежност. Не ги допускайте!

Скорпион

Днес трябва да сте особено внимателни как прилагате принципите си. Не смесвайте личното със служебното, колкото и да ви се иска. Не пръскайте пари, за да докажете нещо на другите.

Стрелец

Ще ви се иска да се впуснете в нещо ново и необичайно. Някое екстремно преживяване силно би ви заинтригувало. Все пак бъдете по-практични и се съобразете с даденостите.

Козирог

Днес може да ви е малко некомфортно, защото трудно ще успявате да контролирате всичко и всички. Май е ден, в който трябва да се оставите съдбата да ви води, дори да ви е неприятно.

Водолей

Искате или не, но е важно да имате социална изява и дори реализация. Нещата ще се завъртат в тази посока, така че по-добре използвайте събитията в своя полза.

Риби

Днес изключително силно ще ви дразнят хората, които натрапват съветите си. Бъдете любезни (доколкото може), но категорични, не им позволявайте да ви се “качат на главата”. Бройте до 5 преди да кажете нещо обидно, а днес много такива думички ще ви идват на устата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА