Last news in Fakti

12 Юни, 2012 16:00 979 0

Румънеца и Енчев снимат тайно клип с легендите от SNAP

  • румънеца и енчев

Дълго пазеният в тайна проект на световните звезди SNAP с Румънеца и Енчев ще бъде разкрит този уикенд на гръцката ни граница, където ще  бъде заснет първият съвместен клип на нашите звезди със световните знаменитости. Снимките ще текат  в луксозен клуб и в казино.

Легендите от SNAP обещават да направят истински фурор в събота - 16 юни. Те ще се качат на сцената заедно  с  Румънеца и Енчев. Това е първият клубен гастрол на легендарните рапъри у нас, които са имали в България досега само един голям концерт в зала. 

Интерес към концерта на рапдинозаврите има вече и от гръцката публика, която често минава границата ни на Кулата заради сценичните гастроли на най-големите поп, рок и рап звезди на България.

По време на концерта в хип-хоп маратона  с рапъра Turbo B с куподжийски микс ще се включат DJ Teddy Georgo - best of DJ 2010, DJ Mishev и DJ Paffy, заедно с предизвикателния балет "МАГИЯ".

Партитата ще се излъчват на живо в интернет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА